Resultaten voor weimaraner pups

weimaraner pups
Weimaraners of sables grey passion.
Na de Winner heb ik mij toen op de wachtlijst laten zetten voor een pup uit een nest van de Weimaraner Langhaar. Er waren toen zon 25 Langharen in Nederland en dus ook weinig nesten per jaar. Het eerste nest waar ik op de wachtlijst stond daar lukte de dekking niet. Het tweede had haast geen pups en tegen de tijd dat het derde nest zou komen, had ik vanwege prive omstandigheden geen tijd meer een pup op te voeden.
Weimaraner Honden 2dehands.be.
Weimaraner pups te koop. Al onze Weimaraner pups zijn ingeƫnt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Bij elke Weimaraner pup krij. 27 maart 2019 1707: Diest. super leuke pups huiselijk opgevoed gewent aan kinderenkatten, en andere honden voorzien van 3 nodige vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, E.
Weimaraner pups.
Weimaraner fokkers Honden Page.
Onze honden leven in familiale kring. Van tijd tot tijd pups met stamboom KMSH. Bekijk de fokker vermelding van Shade of Grey. Ben je op zoek naar een Hondenras? Bezoekers van de Weimaraner fokkers pagina bekeken ook deze rassen. Jack Russell Terrier.
Weimaraner pup langhaar.
Tagarchief: Weimaraner pup langhaar. Feb 28 2015. Dekking Gisa 2015 heeft plaatsgevonden. Na een 3-tal geslaagde dekkingen is het nu wachten op de echo op 26 maart 2015. Wij hopen pups te verwachten uit de combinatie van Vosbroeks Gisa Jody ofwel Gisa x Of Ciras Dream Barry ofwel Sam.
Weimaraner.
Hij behoort tot een van de snelste honden ter wereld. De weimaraner is een grote hond met een atletisch uiterlijk. Hij heeft vliezen tussen zijn poten, dat maakt hem een echte waterhond. Hij kan zowel een kort als langharige vacht hebben. De meest voorkomde en gekende is de kortharige hond, omdat het gen recessief is en dus beide ouders dit gen moeten dragen om langharige pups te verkrijgen.
Weimaraner Pup.
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Weimaraner Pup: Xiro pup te koop. Weimaraner pups te koop in Belgiƫ. Weimaraner pups te koop in Nederland. langharige weimaraner pups te koop. weimaraner te koop belgie. weimaraner puppies te koop.
Weimaraner Honden rassen Honden.
Verzorging pups puppies. Verzorging oudere honden. Hoe doe ik dat bij honden? Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Wormen, vlooien teken. Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Nederlandse Vereniging De Weimarse Staande Hond WHS, opgericht 24 mei 1970. Aantal leden: ruim 700. Prijs van een pup. Een uit Duitsland afkomstig ras dat algemeen wordt beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras. Er wordt wel gezegd dat het ras van oorsprong in Frankrijk wordt gefokt, maar zeker is dat niet. Het is wel een feit dat het fokken van deze honden lange tijd was voorbehouden aan de leden van het Weimarse hof. Na de val van het Duitse keizerrijk verdween de Weimaraner vrijwel geheel uit beeld.

Contacteer ons