Meer resultaten voor vizsla pups

vizsla pups
dieren Vizsla pups Zoekertjes.net.
vizsla pups hond puppies hongaars staande hond. Nestje vizsla pups geboren op 18/10/2017. Pups worden in een familiale omgeving grootgebracht. Vader 9jaar en moeder 5jaar zijn beide onze honden. De pups worden ingent, gechipt en beschikken over een Europees paspoort.
Puppies for Sale Lancaster Puppies.
Freddie Labrador Retriever Puppy for Sale in East Earl, PA. Lamar Labrador Retriever Puppy for Sale in East Earl, PA. Davey Labrador Retriever Puppy for Sale in East Earl, PA. Donna Labrador Retriever Puppy for Sale in East Earl, PA.
Vizsla pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Vizsla pups te koop aan. Oorsprong van de Viszla.: De Vizsla of Hongaarse Staande Hond Magyar Vizsla, stamt af van oude jachthonden, die meer dan 1000 jaar geleden met de Magyaren, een nomadisch herdersvolk, naar het tegenwoordige Hongarije kwamen.
Hondenvoer Vizsla Yourdog.
Wij maken ons hondenvoer ras-specifiek door de toevoeging van ingrediënten zoals een speciale kruidenmix die bijdragen aan de gezondheid van jouw rashond. Het hondenvoer voor de Vizsla draadhaar is verrijkt met groenlipmossel, goudsbloem en echte kervel. Voor de korthaar hebben we groenlipmossel cayennepeper en schapenvet toegevoegd. Meer over onze kruiden en andere ingrediënten vind je op onze ingrediënten pagina. 25% eiwit 13% vet 9 gevogelte 16, buffel. Dit volledige hondenvoer voor pups bevat onder andere de bovenstaand beschreven ingrediënten die specifiek zijn toegevoegd voor jouw rashond.
Embla Onze prachtige vizsla.
Onze kennelnaam is Adorable Child of Embla. Hieronder treft u meer informatie over Silaz Négy Vurdy van Ittersumhof, zoals onze hond officieel heet. Ook vindt u informatie over de raskenmerken van de vizsla, onze kennel en de vader van haar pups.
Search rescue pets in need of adoption today RSPCA.
Look for cats, kittens, puppies, dogs and more looking for a home near you. Select type of pet. Horses and donkeys. The numbers shown in brackets reflect all animals listed in original search regardless of filters selected. More results Back to top.
Vizsla Korthaar.
De vereniging raadt aan geen pups te kopen waarvan de ouderdieren niet tenminste voldoen aan het fokreglement. Vizslas zijn zeer energieke honden met een grote behoefte aan beweging. Daarnaast hebben deze honden mentale uitdaging nodig. Je moet rekenen op zon anderhalf uur per dag wandelen, waarbij de hond ook onaangelijnd kan rennen. Lopen naast de fiets is een uitstekende manier om een Vizsla voldoende beweging te geven, mits de hond volgroeid is.
Quodian's' Quodian's' Quodian's' Quodian's: Hongaarse Vizsla Magyar draadhaar Vizsla Kennel. Vizsla. Vizsla Kennel kennel. Draadhaar Vizsla Kennel.
Het gebeurde tijdens een hondenshow dat ik voor het eerst de Vizsla Draadhaar in het echt zag en direct als een blok voor dit ras gevallen ben. Pups waren er in die tijd in Nederland niet te krijgen dus na een lange zoektocht en met de hulp van mijn Hongaarse vriendin mocht ik juni 1984 Borostynk Anca Csinos gaan ophalen in Boedapest Hongarije.

Contacteer ons