Op zoek naar pups te koop asiel?

pups te koop asiel
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in Belgiƫ en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Bekijk de nestjes van betrouwbare hondenfokkers.
Onze site gebruikt cookies om jou een betere ervaring te bieden op ons platform. Als je verdergaat zonder je voorkeuren te wijzigen, gaan wij ervan uit dat je het gebruik ervan accepteert. Ik begrijp het. Ik begrijp het. Beschikbare honden Lijst van asielen Rassen.
Hoeve Hoogland pups en kittens.
Qua kittens zijn wij gespecialiseerd in de Sphynx, Ragdoll, Heilige Birmaan, Perzen, Britse korthaar, Britannica, Maine Coon, Bengaal, Highland en Scottish Fold. In pups zijn we gespecialiseerd in Chihuahuas en Engelse Bulldogs, maar we hebben ook andere rassen. Wenst u meer te weten over ons?
Folyfoot vzw.
op maandag, zondag en Feestdagen is het op afspraak. van 9u tot 12u en van 17u tot 18u. VOOR POLITIEDIENSTEN EN GEMEENTEN OF STEDEN ZIJN WE. 24u op 24u 7op7 bereikbaar gelieve daar ook rekening mee te houden, ons opvangcentrum werkt enkel met vrijwilligers.
Veeweyde-Turnhout Dierenasiel.
Er is niet altijd tijd om iedereen te antwoorden via mail. momenteel kunnen we geen dekens/eet of drinkpotten/manden e.d meer gebruiken! Dierenasiel Veeweyde Turnhout. MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG van 11.00-12.30u / 13.30-16.30u. Zon en feestdagen gesloten! Dierenasiel Veeweyde Turnhout. DE GEVONDEN DIEREN KUNNEN OOK GEADOPTEERD WORDEN ALS ZE HIER 15 DAGEN HEBBEN GEZETEN! VIA MAIL OF TELEFOON KAN MEN GEEN OPTIE NEMEN. BIJ MEERDERE OPTIES OP 1 DIER ZAL HET ASIEL BESLISSEN OVER DE TOEWIJZING.
Dierenwereldkruis asiel Sint-Amands.
WIj willen onze poezen vrienden even laten weten dat wij kittens hebben, die momenteel te bespreken zijn. U kan het hier volgen als er weer zijn leest U het hier De schatjes mogen ons asiel verlaten nadat ze volledig Wettelijk in orde zijn met CHIP en STERIEL zijn.
Honden Dierenasiel Utrecht.
Wat doet het asiel allemaal. Wat gebeurt er met een dier in het asiel. Hieronder ziet u een overzicht van de honden die momenteel bij ons logeren. Klik op de foto om meer informatie van een van de dieren te krijgen.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 19/03/2016. Reden opname: Na verwaarlozing werden Junior, zijn zus Luna en twee pups door bemiddeling van de politie aan ons asiel a. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 13/04/2016. Reden opname: Afgestaan omdat de eigenaar te weinig tijd heeft om zich bezig te houden met de opvoeding van deze jonge h.

Contacteer ons