Meer resultaten voor pups te koop asiel

pups te koop asiel
Dierenasiel Ninove.
Het baasje van Lars, een Berner Sennen die ze een tijdje geleden uit ons asiel geadopteerd heeft, komt sindsdien regelmatig met wat eten en lekkers om onze asieldiertjes te verwennen. En het mooie deze keer is dat ze de opbrengst van een rommelmarkt, bij een garageverkoop, volledig voor deze aankoop besteed heeft.
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in Belgiƫ en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Ik heb te koop: 1 reutje en 1 reu duitse herder, klaar om te vertrekken, alle jongens zullen kc geregistr. Golden retriever pups. Gouden retrieverpuppy klaar om te gaan.we hebben jongens en meisjes beschikbaar die 12 weken oud zi. Jack Russell terrier pups.
Dierenasiel Roeselare.
Bekijk Het Asiel. Bekijk Onze Katten. Bekijk Onze Honden. op de website van het Dierenasiel Regio Roeselare. Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's. Bij de pagina Dieren vindt u de te adopteren dieren, uitleg over onze werkwijze en de huidige tarieven. Dierenasiel regio Roeselare.
Dierenasiel ST HUBERTUS Dierenasiel Aalst.
Hij is heel lief, goedhartig en aanhankelijk en kan hoog springen daarom best een hoge afsluiting nodig. Snoepie kan met kinderen vanaf 12 jaar en met andere honden, maar niet met katten. Categories: Honden, te Adopteren Honden Tags: No tags.
Honden.
Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken.
Honden Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Max is een kruising, geboren in februari 2017. Hij had bij binnenkomst lange nagels, zat onder de vlooien en de nodige verzorging werd gemist.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 19/03/2016. Reden opname: Na verwaarlozing werden Junior, zijn zus Luna en twee pups door bemiddeling van de politie aan ons asiel a. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 13/04/2016. Reden opname: Afgestaan omdat de eigenaar te weinig tijd heeft om zich bezig te houden met de opvoeding van deze jonge h.

Contacteer ons