Zoeken naar asiel honden pups

asiel honden pups
Dierenasiel ST HUBERTUS Dierenasiel Aalst.
1 2 3 5 Volgende. Published on: 04/03/2019. Dinsdag 5 maart sluitingsdag en Woensdag 6 maart is het asiel gesloten, wij zijn terug open op donderdag 7 maart. Alvast bedankt voor het begrip! Categories: Uncategorized Tags: No tags. TE ADOPTEREN HONDEN.
Plaatsbare honden Drents Dierentehuis Beilen.
Brengt u de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. U krijgt dan geen geld retour! Bekijk de honden in ons asiel op dierenasiels.com. 2015 Drents Dierentehuis Beilen WordPress website door Alderlane Digital Publications.
Dierenbescherming Mechelen.
Er zijn momenteel katten ter adoptie beschikbaar. Honden ter adoptie. Maak een afspraak via 015 20 52 87. Slachthuislaan 3 2800 Mechelen. 32 15 20 52 87. We werken alleen op afspraak. Lees hier hoe je een afspraak maakt. Volg ons op Facebook.
Dierenasiel Genk.
Slider by IWEBIX. Honden Hier vindt u een overzicht van de honden die u kunt vinden in ons asiel. Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 09/03/2018. Reden opname: Afgestaan omdat men voor deze laatste 3 pups uit het nest geen nieuwe thuis kon vinden. Extra info: lees meer. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 07/03/2018. Reden opname: Afgestaan omdat de hond te veel alleen moet blijven. Kruising Shar Pei/Mechelse Herder. Meter en peter: Marjorie Coene. Opname in het asiel op 06/03/2018. Reden opname: Afgestaan wegens verhuis. Helaas laat de huisbaas geen honden toe in de huurwoning.
Animal Trust.
Help ons honden helpen! Klik hier voor de verschillende mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd. Met dank aan. Deel je foto's' en video's' op Facebook of Instagram met de hashtag animaltrust en kom in onze social media feed.
Animal Trust Asiel.
Jonger dan 6 maanden: reu 325 teefje 375. Pups jonger dan 6 maanden moeten, eens ze oud genoeg zijn, verplicht gecastreerd of gesteriliseerd worden. het prijsverschil tussen teef en reu is er omdat een sterilisatie duurder is dan een castratie. Indien u de eigenaar van één van deze honden bent of kent, gelieve ons dan te contacteren op het nr 0498 66 80 80.
Honden Dierenwereldkruis.
Ras: CV Geslacht: REU Geboren: 08/11/2007 EXTRA INFO: Jerko is een hond op leeftijd hij is heel rustig, Hij is afgestaan samen met Lovely en Sissy door familiale omstandigheden. ANDERE HONDEN: JA KINDEREN: JA ANDERE DIEREN: JA. Ras: American Stafford Geslacht: REU Geboren: 15/11/2009 EXTRA INFO: Tyson is afgestaan door plots overlijden van zijn baasje, het is een rustige hond op leeftijd hij word in november 10j.

Contacteer ons