Op zoek naar zwitserse witte herder pups?

zwitserse witte herder pups
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Man voelt zich bedrogen door hondenkennel Diest Het Nieuwsblad.
Paul Naudts uit Drongen is al een jaar de fiere baas van Bandit Junior, een Zwitserse Witte Herdershond. Naudts kocht het dier vorig jaar in januari in een kennel in Molenstede. We telden er 1.000 euro voor neer, zegt hij.
De Zwitserse Witte Herder.
In het nest zal goed bekeken en getest moeten worden of er pups bij zijn met de benodigde portie temperament en buitdrift om zich op de mouw te kunnen laten gelden. De Zwitserse Witte Herder is dus een allround sporthond die ontzettend snel leert en heel graag dingen met de baas onderneemt!
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Even voorstellen.
Na wat opzoekwerk had ik al begrepen dat de Witte Herder met zijn eigenschappen perfect in mijn roedeltje kon passen. In 2007 werd ik dus trotse eigenaar van Gabbana, een Witte Herder teefje. In die tijd nam ik ook de beslissing om deeltijds te gaan werken, zodanig dat ik voldoende tijd had voor mijn honden en fijn met hun kon samen zijn. In het voorjaar 2008 werd mijn 1ste nestje Goldens geboren. Mijn droom werd werkelijkheid 8 weken lang logeerde ik tussen de pups en de andere honden om ze zo goed mogelijk te kunnen observeren en verzorgen.
Zwitserse Witte Herders Of" Haely's' Future" De website van haelysfuture!
Pups en Nestverwachting. Met Facebook verbinden. Zwitserse Witte Herders Of" Haely's' Future." De jaarlijkse familiedag van de kennel komt er weer aan. Dit jaar wordt deze gehouden op zondag 30 sept. Noteert u het vast in uw agenda. Wilt u komen?
Witte Herdershond Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Witte Herdershond. De witte herder is een opgewekt, attent, intelligent en waaks. Ze werken graag voor hun baas en erg aanhankelijk. Dit ras gaat goed om met kinderen en goed gesocialiseerd zijn ze ook goed met andere honden en katten.
Zwitserse herder pups te koop.
Bij ons vindt u de mooiste Zwitserse Witte Herder pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Zwitserse Witte Herder pups vindt. RAS: Zwitserse Witte Herder. Bent u van plan om een Zwitserse Witte Herder pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons