Meer resultaten voor zwitserse witte herder pups

zwitserse witte herder pups
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Aen Den Noordendijck.
Op dit moment hebben wij geen pups beschikbaar. Bij nestverwachting kunt u zien wanneer wij weer een nestje verwachten. Nest 2018 Runa. Bekijk al het nieuws. Wij verwachten eind maart de pupjes van Ice en Wolf. Dit is een nestherhaling van haar nestje in 2017. Bekijk alle nesten. Van jongs af aan horen honden bij mijn leven. Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Witte Herdershond Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Witte Herdershond. De witte herder is een opgewekt, attent, intelligent en waaks. Ze werken graag voor hun baas en erg aanhankelijk. Dit ras gaat goed om met kinderen en goed gesocialiseerd zijn ze ook goed met andere honden en katten.
Home www.jumanawhitecastle.be.
Baasjes 2018 Limi. Baasjes 2018 Q-T. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Welkom op onze website. En maak kennis met onze. Zwitserse Witte Herders. Jumana's' White Castle. Geboren op 20 Februari 2019. 2 Reutjes willen nog een gouden mandje.
Zwitserse witte herder Dierenhof Debrabandere.
Zwitserse witte herder. Zwitserse witte herder. Algemeen voorkomen: Krachtige, goed gespierde, middelgrote hond met een vloeiende belijning. Schofthoogte: reuen 60 66 cm, teven 55 61 cm. Gewicht: reuen 30 40 kg, teven 25 35 kg. Vacht: Middellang, dicht, goed aanliggend stokhaar of lang stokhaar met rijke wollige ondervacht, op het hoofd en aan de voorzijde van de benen korter haar; wit.
De Zwitserse Witte Herdershond De Vrolijke Witte Herder.
De Zwitserse witte herder is een populaire rashond aan het worden. Dit zorgt ervoor dat de vraag naar pups erg groot is. Een nadeel daarvan is dat er helaas ook veel pretnestjes gefokt worden met onvoldoende kennis over de verschillende bloedlijnen.
Zwitserse Witte Herders Of" Haely's' Future" De website van haelysfuture!
Pups en Nestverwachting. Met Facebook verbinden. Zwitserse Witte Herders Of" Haely's' Future." De jaarlijkse familiedag van de kennel komt er weer aan. Dit jaar wordt deze gehouden op zondag 30 sept. Noteert u het vast in uw agenda. Wilt u komen?
duitse herder oudduitse herder witte herder pups.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups Zwitserse / Canadese witte herder pups te koopAl onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke zwitserse witte herder pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!

Contacteer ons