Zoeken naar sheltie pups

sheltie pups
Shetland Sheepdog Wikipedia.
There have been reports of a brindle Sheltie 13 but many Sheltie enthusiasts agree that a cross sometime in the ancestry of that specific Sheltie could have produced a brindle. Unacceptable colors in the show ring are a rustiness in a blue or black coat.
karakter.
De populaire Cesar Milan is ook niet verkeerd, maar veel van zijn methodes zijn TE HARD voor een Sheltie! En je laat je ook niet door een Sheltie vooruit trekken op rolschaatsen, daar is een Sheltie niet sterk genoeg voor.
Little But Brave Shetland Sheepdogs.
Wij zijn helemaal in de wolken met deze pracht pups. Gelukkig Nieuwjaar, gelukkig een nieuwe site! We zijn heel blij en trots de nieuwe site te kunnen presenteren. Dennis en Iris zijn er maar wat druk mee geweest. Af is de site natuurlijk nooit. Er zijn altijd nog wel wat artikels die we toe willen gaan voegen of weer wat nieuwe fotos bij de nakomelingen paginas maar, de basis is er en het nest van Blossom bijna, dus 8 jaar na het eerste nest vinden we een mooi moment om de nieuwe site online te zetten read more. Quo Vadis Pride. From Marmoreas Shelter. Nederlandse Sheltie Vereniging.
Puppyplaats.nl Shetland Sheepdog Sheltie pups aangeboden.
29/04/2016 2 reu s en 3 teefjes Bijde ouders zijn hd en ed vrij Ncl vrij Dna profiel aanwezig van de ouders Ichtyosis vrij van Ze worden om de 14. Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn.
Quo Vadis Pride Shetland Sheepdogs.
24 Mei 2016 zijn er 6 pups geboren van Lucas en Tinka! 24 Mei 2016 zijn er 6 pups geboren van Lucas en Tinka! Quo Vadis Pride. Alles over onze shetland sheepdogs. Wij zijn Dennis Thalen en Iris van Oorschot en samen met ons gezellige roedeltje shelties wonen we in Ermelo. Beide zijn we van jongs af aan altijd opgegroeid met honden, Dennis met herders en Iris met shelties en een collie. Toen Iris nog bij haar ouders woonde fokten ze al met dit geweldige ras als gezamelijke hobby van haar en haar moeder. Toen wij gingen samenwonen kwamen er bij ons dan ook snel eigen shelties en kon ook een nieuwe eigen kennelnaam niet achterblijven. Quo Vadis verwijst naar Floris Iris haar eerste sheltieliefde via zijn stamboomnaam. Verder betekent Quo Vadis in het latijns waar gaat gij heen en Pride slaat op zijn nakomelingen waar wij vol trots mee verder gaan. Wij zijn lid en fokken volgens de regels van de Nederlandse Sheltie Vereniging.
Sheltie pups Honden 2dehands.be.
gisteren 1651: Asse Zellik. Mooie sheltie pups zoeken een super huisje Mogen onmiddelijk mee naar nieuwe baasje Worden verkocht met wettelijke garantie Zijn gewoon aan ki. 28 maart 2019 2134: Balen. Shetland sheepsdog pup te koop. Wij hebben sheltie pups beschikbaar.
Wie zijn wij From Sammy's' World.
Vanaf de loopsheid tot de pups vertrekken is er nu medische begeleiding door de dierenkliniek. Sammy en Chana hebben ons in 2005 beiden 4 pups geschonkenwaar, we meer dan tevreden over waren. De definitieve start van onze kennel From Sammys World.
Sheltiepups.
en zie nieuws/info. Geboren 07 mei 2017: pupjes van Kalimero x Noa1, triclolor reu, 1 sable reu en ons tricolor teefje Quality Black Flanel Van t Hof Naddan. OP 11-02-17 ZIJN DEZE PUPJES NAAR HUN NIEUWE BAASJES GEGAAN. SHELTIE PUPS VAN 2016.

Contacteer ons