Op zoek naar mechelse herders pups?

mechelse herders pups
Mechelaar pups te koop.
kennel mechelse herder. mechelse herder te koop. kampioen van belgië nvbk. mechelse herder te koop. mechelaar pups te koop. mechelaar pups te koop. mechelse herder te koop. Momenteel geen pups. Graag afspraak voor bezoek via mail; info@leibeekhoeve.be. Mechelaar Van De Leibeekhoeve.
Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Herder Herder Herder Herder Herder Herder Kennel Kennel Kennel Kennel Kennel Kennel Ot Ot Ot Ot Ot Ot t t t t t t Blomen Blomen Blomen Blomen Blom
De kennel staat officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, en is lid van de rasvereniging van Belgische Herders, de N.V.B.H. Vanaf 1967 fokt onze kennel al Mechelse Herders, met als doelstelling intelligente honden te fokken die geschikt zijn voor in de sport, maar ook sociale omgang hebben met kinderen, zie Gezinshonden.
Mechelse herder pups Honden 2dehands.be.
mechelse herder pups met stamboom-partic.liefhebber. We hebben een prachtig nestje mechelse herder pupjes, nog reutjes en teefjes beschikbaar.Beide ouders beschikken over een sint hubertus stambo. 16 december 2018 1805: Ingelmunster. mechelse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje mechelse herder pups te koop.
Mechelse Herder Kennels.
Kennel Van" de Rachelplace." Eigenaars: Jan en Bregina Becker. Pups uit werkhondenlijnen. Kimwierde 417, 1353 EX Almere. Eigenaars: Chris en Yvonne Polhout. Fokken alleen met werklijnen vanuit Perle de Tourbière. Soesterweg 30, 3812 BA Amersfoort. Mechelse Herders Van" Goeden Huize."
Welkom op onze website.
Tevens houden we U zoveel mogelijk op de hoogte van de vorderingen van de pups geboren binnen onze mechelse herder kennel, middels foto's' en resultaten. De pups zijn geboren 28 Dec. 2 reuen en 6 teven, klik hier voor het geboorteverslag.
Home.
van de Vaardekenshoeve. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden.
Malinois Mechelaar Sweet Vulcan mechelse herder belgische herder.
Mechelse herder, het ras infobron.nl.
Vroeger waren de Mechelse herders er om het vee te drijven. Ze worden nu veel ingezet als politiehond, lawinehond en als reddingshond. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke bezigheden. Als je wilt sporten met je Mechelse herder dan kun je bijvoorbeeld behendigheid kiezen, maar ook africhting, flyball en gevorderde gehoorzaamheid. Mechelse herder verzorging. Als je een kortharige Mechelse herder hebt, dan neemt de verzorging niet veel tijd in beslag. Af en toe een keer borstelen is voldoende. Mechelse herder kennel. Wanneer je een Mechelse herder wilt, kun je bij een kennel een kijkje nemen en bekijken hoe hij zich daar gedraagt. Je ziet ook de ouders van de toekomstige pups en hoe zij in de omgang zijn.

Contacteer ons