Meer resultaten voor pomeriaan pups te koop particulier

pomeriaan pups te koop particulier
ADOPTIE HONDEN.
PEDRO: Pedro, een reutje, werd op 20 november 2018 geboren omdat de eenvoudige en alleenstaande Rui niet in de gaten had dat zijn moeder hoogzwanger was. En toen er 10 pups waren geboren werd het Rui toch te veel en werden wij benaderd met de vraag of wij hem konden helpen.
Dwergkees-Pomeriaan-Hoeve Hoogland.
De Keeshond of Pomeriaan heeft een vrij korte rug en een steile achterhand. De buik is licht opgetrokken. De kop is wigvormig en de ogen zijn ovaal. De hoog aangezette staande oren zijn vrij klein en de staart is gekruld over de rug. Beschikbare Dwergkees-Pomeriaan puppies. Regelmatig hebben we nieuwe dwergkees-pomeriaan nestjes te koop.
Mini Pomeriaan, dwergkees, keeshond 100% Belgisch Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Mini Pomeriaan, dwergkees, keeshond 100% Belgisch is helaas verwijderd. Op zoek naar een mini Pomeriaantje? We hebben verschillende nestjes beschikbaar, geboren in onze Ranch Belgische puppies. Zéér kleintjes beschikbaar, met een zeer wollige vacht! Bezoek onze puppies, de pups zijn gevaccineerd, ontwormd, hebben hun paspoortje, en microchip. Bel ons voor meer foto's, of info, TEL 015/755942 thuislevering ook mogelijk HK15101339. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Duitse Herder pups uit keurfok. Nog 2 teefjes en 1 reutje te koop uit keurfok.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Chihuahua pups te koop. Alle pups hebben verbazingwekkende temperamenten en zijn zeer nieuwsgierig. Ze hebben al interesse in onbenullige opleiding en ben net begonnen met het spenen van de moeder en op de stamboom pup vlees, ze zijn allemaal gebruikt om huis greep geluiden en hou ook aandacht! Ze zijn ontwormd en fleaed. Prachtige Yorkshire terrier pups. Pups worden gebracht tot in onze familie thuis gebruikt ook alle huishoudelijke lawaai, kinderen en andere honden, ze zijn slechts vier weken oud en sedert hun geboorte hebben behandeld. Ik zal niet toestaan dat bezichtigingen tot ten minste vijf weken oud komt ze volledig ingeënt, gechipt en ontwormd, en zij zullen komen met vier weken huisdier plan verzekering, speelgoed en dekens. Pomeriaan boo 1.600.
POMERIAAN PUPS TE KOOP, Pomeriaan Pups, Te koop, Pomeriaantjes Pups, Pomeriaan Pups Te Koop.
Bekijk meer fotos van onze pomeriaan pups te koop hier. Bekijk onze video van de pomeriaan pups reutjes en teefjes nu te koop hier. Lees en bekijk hier de foto's' en mailtjes van klanten die reeds een pomeriaan pupje kochten bij ons.
Vind pomeriaan particulier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Help en info. chihuahua te koop. Dieren en Toebehoren. 92 resultaten voor pomeriaan particulier. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen 64. Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden 14. Honden Dekreuen 13. Honden Niet-rashonden 1. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden 0. Een week 18. Advertenties gerelateerd aan pomeriaan particulier. Dieren en Toebehoren. pomeranian pomeriaan dwergkees. Sms email en onbekend bellen geen reactie moeder aanwezig ingeent ontwormd gechipt gezondheidsverklaring dierenarts heel speels en sociaal mogen gelijk weg. mooie gezonde pomeranian pomeriaan dwergkees. Sms email en onbekend bellen geen reactie moeder aanwezig ingeent ontwormd gechipt gezondheidsverklaring dierenarts heel speels en sociaal mogen gelijk weg. Super Pomeriaan/FCI stamboom. Dr pupreuis ingeent gechiptontwormd, en heeft een gezondheidverklaring met een europeepaspoort. Pup is erg sociaal en heel lief. Hij kan prima met kinderen en andere dieren.hij is 18 weken oud. Bent u geintereseerd in de pupdan, kunt u mij mailen of bellen! Op de laaste foto staat moeder van pup.zij. Raszuivere super mooie mini Pomeriaan pups met FCI stamboom.
Een nestje fokken.
Dwars op de 4 zijwanden. wordt een horizontale plank gemonteerd. Deze moet 15cm van de bodem geplaatst. worden zodat de pups hieronder beschermd liggen wanneer de teef tegen de wand. Zo kan de teef haar pups niet doodliggen. Warmtelamp: Te koop in iedere dierenspeciaalzaak.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Gratis beagle pup gevraagd om mij gezelschap te houden. Aangeboden: Bobtail pups. Bobtail pups te koop Al onze bobtail pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europee. Aangeboden: Cane corso pups. Cane corso pups te koop van eigen fok.

Contacteer ons