Resultaten voor golden retriever pups te koop particulier

golden retriever pups te koop particulier
Een Golden kopen www.grcb.be.
Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup, of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje, waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker, niet in een winkel, uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs, neem er de tijd voor. Sta niet verbaasd als u niet direct een pup kunt krijgen maar op een wachtlijst komt te staan, soms al ver voor de geboorte om te krijgen wat u zoekt. Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden.
Golden Retrievers van het Engels Veld.
We kozen er bewust voor om Golden Retriever puppies in huiselijke kring te fokken. Op deze manier kunnen wij hen voorzien van alle nodige aandacht en liefde. Op deze manier worden onze pups ook dagelijks gesocialiseerd met huishoudelijke geluiden, kinderen, katten, andere honden, bezoekers.,
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Dus U ziet niet enkel Uw pupje opgroeien, onze materiteit is toegankelijk voor iedereen. Van kleine rassen zoals Pomeriaantjes, Dwergkeesjes, Brabancon, Shih tzu, Maltezer, Yorkshire als middelgrote rassen zoals F ranse Bulldog, Mopshond, Cavalier King Charles, Engelse Cocker, Amerikaanse Cocker eveneens enkele grote rassen waar onder Vizsla, Golden Retriever, Labrador Beige-Chocolat. Bij ons GEEN Showroom" waar U enkel de pups te zien krijgt.
Golden retriever pups Dieren Toebehoren Tweedehands.nl.
Ook hier staan met uw advertentie? Golden retriever pups. Onze pups zijn goed gesocialiseerd. De pups mogen het nestje al verlaten. Ze zijn meerdere malen ontwormtingeënt, gechipt en hebben een gezon. 14 juli 2018 0015: Diessen. Zeer groot aanbod huisdieren en dierenaccessoires gevraagd en te koop aangeboden op tweedehands.nl.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Te koop dwergkeespupjes 2teefjes 2weeken oud ouders aanwezig bij verlaten van de moeder worden ze gevaccineerd nageke. Particulier Vrouwtje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Wij hebben een nestje van 9 pups zeer mooie forse rottweiler pups de ouderwetse rottweiler stompe kopkort, gedrongen.
golden retriever pups te koop golden retriever pups nu golden retriever pups te koop.
Golden retriever pups worden volwassen ongeveer 60 cm groot. Wij hebben nu golden retriever pups te koop die lichtblond zijn, maar ook pups die goudbruin zijn. Hun half lange vacht moet regelmatig goed gekamd en geborsteld worden. KARAKTEREIGENSCHAPPEN VAN DE GOLDEN RETRIEVER!
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Het kan voorkomen dat u bij de fokker die u bezoekt meerdere nesten aantreft. Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld, gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Pupkopers let op.: Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar.
Mastino mastino te koop golden retriever pups te koop op boerderij.
9 Golden Retriever pups 9 Golden Retriever pups te verlaten onze hond is geworden Queen op 08/06/2010 Queenmum. Beagle pups te koop. golden retriever pups te koop particulier. golden retriever pups te koop op boerderij. goldendoodle pups te koop. Chow Chow pups te koop.

Contacteer ons