Meer resultaten voor golden retriever pups met stamboom

golden retriever pups met stamboom
Nest Golden Retriever Kennel van de Golden Goodtimes.
Nest Golden Retriever. TE KOOP Golden: retriever pups. Met trots kunnen we vertellen dat er 8 pups zijn geboren op woensdag 18 juli 2018. Mooie pups met een mooi gewicht. Met moeders en de pups gaat het bijzonder goed. Mama Lindsey heeft veel melk de pups hoeven er maar iets aan te komen of de melk schiet al toe.De puppys zijn dan ook super tevreden Lindsey is echt een top moedertje en verzorgt haar kroost dan ook super goed Overigens komt zij ook uit een Hulphond lijn vanuit zowel vaders als moederskant. Van haar vader Tresor Waterloos Still Perfect Goldtresor zijn al meerdere pups in opleiding gegaan. Moeder is Lindsey en Vader is George Ritzilyn Tricky Dicky. Vader en Moeder zijn beiden gekeurd en hebben hele goede uitslagen. Met beiden HD A en ED Vrij en ogen vrij en DNA gekeurd. Pups worden bij ons ontwormt, ingeƫntgechipt, en krijgen een Europees dierenpaspoort mee en krijgen een DNA profiel en hebben een Stamboom van het Raad van Beheer.Ouders zijn ook naar de hondententoonstelling geweest waar ze beiden zeer goed hebben gepresteerd.
Golden retriever te koop Honden Koopjeskrant.be.
Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Golden retriever teef pups. Golden retriever, teef, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindeli.
www.brithness.com.
pups gratis honden pups af te halen golden retriever pups te koop op boerderij.
border collie pups met stamboom. mini maltezer pups met stamboom. bordeaux dog pups. bearded collie pups. amerikaanse cocker pups te koop particulier. franse bulldog pups te koop met stamboom. golden retriever pups te koop op boerderij. bull terrier pups te koop.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende, gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. We hebben wel de besloten om voortaan geen stambomen meer aan te vragen voor onze pups.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Ook als de pups geboren zijn ben je welkom. De Limburgse koffie met vlaai staat dan voor je klaar. Laat het ons weten mocht je hier interesse in hebben. Meer over Gastvrijheid. 20 jaar ervaring als Golden Retriever fokker. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Op 24 november 2018 is onze hond Bowie New Foundlander, met een vleugje Golden Retriever bevallen van. 4 januari 2019. Griffon Fauve de Bretagne x Golden Retriever pups verwacht. Wij verwachten rond de jaarwisseling een nest puppy's: moeder: Griffon Fauve de Bretagne gezond vader: Golden Retriever gezond De puppy's' worden thuis geboren en groeien op in huiskamer. De hond is heel zachtaardig en lief in huis, buiten in het bos jachtpa. Wij verwachten rond de jaarwisseling een nest puppy's: moeder: Griffon Fauve de Bretagne gezo. Wij verwachten rond de jaarwisseling een nest puppy's: moeder: Griffon Fauve de Bretagne gezond vader: Golden Retriever gezond De puppy's' worden thu. 27 december 2018. dekrue voor alle rassen poedel golden retriever labrador. Bestedoodle nl Dino Pino is beschikbaar als stamboom Dekreu Koningspoedel.
Golden Retrievers van" het hof TenbergeRudy" en Hilde de Jonge DemeulemeesterBrugse steenweg 3238000 Koolkerke Brugge Telefoon: 0479 21 44 67.
Brugse steenweg 323. 8000 Koolkerke Brugge. Telefoon: 0479 21 44 67. in de Ardennen. voor 8 personen. in de Ardennen. voor 10 personen. Welkom op onze website! Golden Retriever kennel sinds 1983. Maak je keuze door op de foto te klikken!

Contacteer ons