Meer resultaten voor friese stabij pups

friese stabij pups
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
De vraag die u zich bij advertentiepups kunt stellen is deze: krijgt u wel wat u denkt aan te schaffen? Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale vraagprijs voor pups van beide rassen is 900, zoals vastgesteld op de Algemene Vergadering in 2017.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Op 18 mei jl is er bij ons een heel mooi nest friese stabij pups geboren moeder is onze eigen hond en een volle friese stabij vader is niet in ons bezit, is een mooie reu met stamboom onze pups zijn ingeënt gechipt en meerdere keren ontwormd ze zijn in bezit van een europees paspoort en gezondheidsverklaring.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Wanneer zijn er weer pups? Als je op zoek bent naar een Friese Stabij pup, dan kom je natuurlijk als eerste verwachtingsvol op deze pagina kijken. Het zal waarschijnlijk een teleurstelling zijn om te vernemen dat je voor een goed gefokte pup moet wachten omdat er per jaar niet zo heel veel nestjes geboren worden en de belangstelling best groot is.
Puppyplaats.nl Friese Stabij pups aangeboden.
wij hebben een nestje in goede gezondheid verkerende pups moeder: friese stabij / Labrador vader: tibetaanse terrier onze maud heeft een nestje van 10 pups gekregen 5 reutjes 5 teefjes wij kunnen bekeken worden en je mag ons ook reserveren als je wi.
Friese Stabij wij houden van dieren Hasselt Ov.
Kom op bezoek en laat onze Friese Stabij pups u overtuigen. Op onze boerderij hebben de Friese Stabij pups alle ruimte zich te ontwikkelen en te spelen. Maak gerust een afspraak om onze pups en de omgeving waarin ze opgroeien te bekijken.
Stabij pups Van de Voorbaen.
Mochten we dit gevoel hebben dan laten we dat uiteraard weten. Meer informatie over de aanschaf van een Friese Stabij pup is te vinden op de website van rasvereniging NVSW. Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer weten over pups, onze honden, het ras etc?
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Friese stabij x mooier pups te koop de pups mogen het nest verlaten er zijn nog twee reutjes beschikbaar de pups zijn dan netjes ontwormd 3 x geënt en gechipt ze krijgen een mooi puppypaket mee met vier wat ze nu ook eten al onze pups worden verkocht met koopovereenkomst kom gerust vrijblijvend een.

Contacteer ons