Resultaten voor friese stabij pups

friese stabij pups
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
De Friese Stabij was oorspronkelijk een hond die buiten leefde en voor een groot deel zijn eigen gang moest gaan. Hij waakte, hield het erf zelfstandig vrij van ongedierte, en ging daarnaast ook mee op jacht. Als jachthond hebben deze honden de taak om het wild te vinden en het door rechtstreeks contact op te stoten flushen, waarna de jager het kan schieten.
Stabij Rassen Honden Hondenrassen.
Wij letten hierbij vooral op erfelijkheid., alles over de friese stabij met stamboom. Stabijhoun kennel fan'e' Sudewyn. Veel informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden en kennel in het bijzonder. Af en toe een nestje pups uit een verantwoorde combinatie.
Friese Stabij pups 5 weken lekker spelen YouTube.
Niet Proberen 1 mnd kosteloos. Friese Stabij pups 5 weken lekker spelen. Afmelden bij Kirsten Daisy? Abonneren Geabonneerd Afmelden 31. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst.
Stabijhoun.
De beharing op het troffelvormig oor valt niet vanzelf uit en kan eenvoudig worden geplukt. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor stabij Wetterhounen en Vereniging Onze Stabyhoun zijn bezig met de gezondheid van de Stabijhoun. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Super mooie Friese Stabij pups Benzoo.
Startpagina Honden Super mooie Friese Stabij pups. Super mooie Friese Stabij pups. Friese Stabij pups Onze Friese Stabij Lobke heeft nest van zeven pups. 4x teefje en 3x reutje Vanaf 4 juni hebben ze de leeftijd om naar een nieuw baasje te gaan.
Friese stabij/labrador 9 maanden Te koop Tweedehands.nl.
Wegens prive omstandigheden moet ik de 9 maanden oude Max weg doen, het is een ontzettend lieve betrouwbare grote vriend voor iedereen, kan met katten en kippen, kinderen van alle leeftijden vind hij allemaal reuze gezellig. Max is een mix tussen een friese stabij en een labrador, foto's' van kleins af aan aanwezig, Hij kan alleen thuis blijven is gewend snachts beneden te blijven bench niet gewend zinnelijk gechipt en geent paspoort aanwezig. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Gaiadogs: Lieve, stoere Christos zoekt een warm nestje! Christos referentienummer: 1394 geslacht: reu leeftijd: 11 maanden ras: Kruising schofthoogte: 60 cm verblijfplaats: Greece Christos is gek op. 14 maart 2019 1830: Abcoude. Gaiadogs: Kleine Dennis zoekt een lief baasje! Dennis referentienummer: 1405 geslacht: reu leeftijd: 6 maanden ras: Kruising schofthoogte: 35 cm verblijfplaats: Greece Dennis is een jonge m. 14 maart 2019 1827: Abcoude. Gaiadogs: Lieve pup Dione zoekt een gouden mandje! Dione en haar zusjes zaten in een kartonnen doos, naast een vuilcontainer, weggezet als oud vuil! Een voorbijganger ontdekte de schatjes en he. 14 maart 2019 1824: Abcoude. Old English Bulldog pups.
Friese-stabij Pups Kruising Hond Te Koop Karakter Fokkers.
Friese Stabij Fokkers NL. U vindt hier informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en foto's' hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, puppy-testen, weegtabellen, temperatuur g.
friese stabij Honden Page.
Geen overige informatie over de friese stabij gevonden. Heb jij overige informatie over de friese stabij? Dan kun je dat toevoegen. friese stabij pup aanschaffen. Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale prijs voor pups van beide rassen is 750, zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering in 2010.

Contacteer ons