Resultaten voor friese stabij pups te koop

friese stabij pups te koop
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Ras: Portugese Waterhond. Geplaatst op: 19-05-2019. Aanbieder: Tineke Nolet-Verdel. Sint Bernard pups te koop met stamboek. Ras: Sint Bernard. Geplaatst op: 15-05-2019. Aanbieder: Monika Durkalec. Te koop Tervuerense herder pups geb: 30-04. Ras: Tervuerense Herder. Geplaatst op: 12-05-2019. Schitterende FCI Pomeriaan pups.
duitse herder maltezer pups te koop tibetaanse terrier.
Ik weet niet of dit echt typisch is voor de Tibetaanse terrier, maar dit is mijn ervaring met de Tibetaantjes die ik ken. herdershond te koop. duitse herder pup. duitse herder pups te koop. duitse herder langhaar. duitse herder pups te koop met stamboom.
Lijst met gekende broodfokkers Puppy kopen? Let op waar je koopt!
Stabij Twijzelerheide op Marktplaats 0651115725 06-51115725. Heerlen ontvoert de Chihuahua van één van haar eigen klanten dmv slagen en steken met een schaar! La Fontaine Maastricht broodfokker. Peter en Sylvie Robbe Heijen Limburg Kamperweg 5, massas klachten, laat mensen eerst naar een verkeerd adres komen. Kennel Of Desired House Nengersteeg 1 7245 NL Laren. Klachten: Fokdieren niet getest op gezondheid. Erfelijke aandoeningen in de lijnen. Aantoonbaar Atopie en Epilepsie. Verkopen van herplaatsers die niet verkochte pups blijken te zijn met gedragsproblemen.
Welkom Onze StabyhounOnze Stabyhoun Stabyhoun vereniging.
Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
licg.nl Stabijhoun.
De Stabij is graag bij zijn baas, maar als u het rustig opbouwt kan hij wel leren een aantal uren alleen te zijn. Stabijhounen zijn waaks en zullen zich laten horen als er iemand op hun terrein of daar voorbij komt.
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie kruising berner sennen met stabij vader en moeder aanwezig zeer lief voor kinderen zij nagekeken bij de dierenarts ingeent en ontw en een chip graag bellen de mail wordt s avonds pas gelezen tel 06 24472131 0528 331257. Friese Stabij Pups.
Friese Stabij garantie.
Kom op bezoek en laat onze Friese Stabij pups u overtuigen. Op onze boerderij hebben de Friese Stabij pups alle ruimte zich te ontwikkelen en te spelen. Maak gerust een afspraak om onze pups en de omgeving waarin ze opgroeien te bekijken.
Friese stabij nemen HondenForum.
Friese stabij nemen. HondenForum Puppy Friese stabij nemen. 15 mei 2015 om 2303: quote" 0. Hoii, wij zitten er aan te denken om een Friese stabij pup aan te schaffen. We wonen in een rijtjes huis, dichtbij een groot park/bos. we hebben nu een cocker spaniel van 12 jaar oud, heel erg lief. We hebben ook 2 katten. wij zouden graag ervaringen horen van mensen met een stabij: en kan je de pups van marktplaats halen of is dit niet slim?

Contacteer ons