Resultaten voor engelse cocker spaniel pups te koop

engelse cocker spaniel pups te koop
Rashonden De Snuffel, erkend kweker, pups met garantie. Referenties.
Alles goed met jullie? Een dikke maand geleden kwam ik bij jullie een engelse cocker spaniƫl kopen. Zoals ik beloofd had stuur ik jullie nu enkele foto's' van onze Bruce, het heeft wat langer geduurd maar het was niet simpel om foto's' te nemen van onze actieve vriend.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Bayo, de engelse cocker spaniel. Flappy, de engelse cocker spaniel. Sidney, de Engelse Cocker Spaniel. Cooper, de engelse cocker. Tayco, de Engelse Cocker Spaniel. Bowie, de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop!
Engelse cockers reuen en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Engelse Cocker spaniel. Zoekt U een Engelse Cocker pup, Klik hier. Of zoekt U in de toekomst een Engelse Cocker?
BESCHIKBARE PUPPY'S' www.blackyskennel.be.
Onze tijd gaat vooral uit naar de verzorging van onze pups en hun ouders. Een website is maar een website, aan onze viervoetertjes hebben wij zoveel meer plezier. Ons Beagle reutje mag het nestje verlaten Vraagprijs 500 euro.Meer info kan u verkrijgen via mail of telefoon.
Ik zoek Engelse cocker spaniel puppies te koop gezocht.
De Engelse Cocker spaniel fungeert tegenwoordig als jachthond, gezinhond en gezelschapshond. Een Engelse Cocker heeft de nodige beweging nodig, elke dag een stevige wandeling is aan te raden. De Engelse Cocker Spaniel wil graag werken, Engelse Cocker Spaniel puppies zijn dan ook zeer geschikt voor gehoorzaamheid, behendigheid en flyball.
Kleuren van de Engelse Cocker Spaniel.
Soms zijn ze erg uitgesproken, soms zijn ze zachter. Het sable patroon bij pups kan al eens verward worden met tan markeringen. Toch gaat het om twee verschillende patronen. De uitgroei bij sable is lichter. De uitgroei van een sable Engelse Cocker Spaniel bruin pigment als pup en als volwassen hond.: Klik op de foto's' om ze te vergrote n.
Jachthonden.
Datum: 28-8-2017 214644.: Aangeboden: te koop engelse cocker spaniel pups ouder imp eng zeer vele ftch ftch danderwdruid ftch chyknell goldstar ftch chyknell jessica ftch mallowdale gun ftch waupley reiver ftch chyknell hidee en nog veel meer ing ontw gechipt harde jagers en snel.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Welkom bij kennel Pups en Zo. Amerikaanse cocker spaniel. Cavalier King ch.spaniel. Onze jongen is vandaag 1jaar geworden, wij zijn heel blij en fier op hem. Het is een echte lady killer! We hebben vorige week een mooie lieve labrador pup gekocht dit omdat onze andere overleden was Eenmaal thuis gekomen voelde zij zich al meteen op haar gemak Ging meteen goed met de herder en het poesje dat we hebben We willen jullie bedanken voor deze mooie nieuwe aanwinst Bedankt veel liefs manuela en theo. WIJ ZIJN HEEL BLIJ! MET ONZE LIEVE TRI COLOR BULL TERRIER! dank u voor de eerlijke handeling voor onze king voor ons te houden!

Contacteer ons