Op zoek naar engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom?

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
Engelse Cocker Spaniel pups met Stamboom. Puppy Kopen.
Wij vinden een vergoeding van 900, redelijk voor een pup van dit. kaliber en dit is inclusief Stamboom Raad van Beheer, Entingen., Koopovereenkomst, DNA afstammingsbewijs etcetc. Onze pups kunnen /mogen dit uiteraard in goed overleg langzamerhand. ons het nest en hun ouders gaan verlaten vrijblijvend een kijkje nemen. en/of reserveren behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dus mocht U overwegen om een Engelse Cocker Spaniel aan te schaffen en. zoekt U vooral een bijzondere hond met een gemoedelijk karakter die tot op hoge.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. TE KOOP leuke Hondenbedden. Website van onze cockers en baasjes. Welkom bij Csipirkei kennel. Ik ben Szilvia. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren, die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan, Black and tan, Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA, HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben, komen de pups met mijn broer naar ons toe. De pups hebben bij aankomst een gezondheidsverklaring, zijn gechipt, hebben alle inentingen en de rabies enting gehad, voldoende ontwormd en hebben alle papieren, zoals inentingenboekje, europees paspoort en stamboom.
Je Cocker Spaniel Opvoeden.
Hij is in en buitenshuis zeer actief en werklustig en kan in menige tak van hondensport zijn mannetje staan.Als je een cocker spaniel goed kan opvoeden heb je een vriend voor het leven. Heel erg bedankt voor je handleiding. Ze is fantastisch. Ik heb een Maltezer, Kanuk. Binnen 5 dagen behaalde ik de eerste resultaten! je strategieën maken de opleiding leuk en de moeite waard voor mij en mijn hond. baasje van Kanuk Rotterdam. De gids zou eigenlijk Hondentraining voor dummies moeten heten, want ik kende van de materie absoluut niets. baasje van Blacky Hasselt. Ik gebruik je boek Je Hond Opvoeden voor een anderhalf jaar oude border collie, die ik uit het asiel haalde, omdat ze anders een spuitje zou krijgen. De hond en ik, wij leren samen. baasje van Bessie Zwijndrecht. We halen goede resultaten met de trainingsmethodes die in je gids beschreven werden. Het boek hielp me enorm en is zijn geld meer dan waard. Nog eens bedankt. Naam niet vermeld op verzoek. je gids helpt me zo veel. Na enkele minuten lezen, had ik het vertrouwen en de kennis om mijn 2 labrador pups op te leiden op een strenge maar zachtaardige manier.
Engelse Cocker Pups Te Koop engelse cocker pups te koop engelse cocker pups te koop pups cocker.
Engelse cocker spaniel hondjes zijn in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. De Engelse coocker moet zeer regelmatig gekamd worden, omdat de haren anders snel beginnen te klitten. Best gaat u ook enkele keren per jaar langs het trimsalon om de overtollige haren op de kop, in de nek, en onder zijn oren te laten uitdunnen. Engelse cockers zijn vrolijke hondjes, die zacht en aanhankelijk zijn. Het zijn zeker kindvriendelijke honden, die graag buiten zijn, en meestal ook graag zwemmen. Bekijk meer fotos van onze Engelse Cocker pups te koop aangeboden hier. Bekijk de video van ons nestje engelse cocker pups samen met de ouders hier.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Meer kleurige Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, De Pinte, draagt de Engelse naam" Secret of Love" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker. Van fleteren Inge. Niets van deze internetsite mag verveelvoudigd worden, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegeven bestand of openbaar gemaakt worden, in enige vorm of op enige wijze dan ook, hetzij elektronisch, vervormd, of op een andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de segreto d Amore kennel. Deel deze pagina. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Aangemaakt met SimpleSite.
Rashondenkennel Elmo Rashondenkennel Elmo.
Onze Shiba Inu en Engelse Cocker Spaniël pups worden opgevoed in een gevarieërde omgeving met andere honden, katten en mensen. Onze pups zijn dus goed gesocialiseerd wanneer ze onze kennel verlaten. We promoten dat de nieuwe eigenaars hun gereserveerde pup regelmatig bezoeken vooral bij de Shiba Inu pups, zo zijn wij zeker van hun weloverwogen keuze om een pup in huis te nemen.
Engelse cocker spaniel Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Puppy For All. Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, de pups mogen onmiddellijk mee naar hun gouden mandjes!: De pups staan onder wekelijkse con. 9 oktober 2018 1843: Staden Westrozebeke. Engelse cocker spaniel dekreu. Engelse cocker spaniel staat ter beschikking als dekreu. Heeft een super zacht karakter is, lief en gehoorzaam kortom, heeft een ideaal karak. 30 september 2018 1714: Bocholt. Zoek je gezelschap of materiaal voor je kat, hond of schildpad? In deze beestige rubriek vind je vogels en andere huisdieren van allerlei pluimage. Van een chihuahua met stamboom tot een gratis kitten of een pluizig dwergkonijn.
Amerikaanse cocker-Hoeve Hoogland.
Amerikaanse Cocker Spaniëls zijn zachtaardig, vriendelijk en kunnen het goed vinden met kinderen. Ze zijn zeer gehoorzaam en levendig. Amerikaanse Cocker Spaniëls puppies moeten sociaal worden opgevoed. Zo worden zij later niet schuchter. Uiterlijk Amerikaanse Cocker Spaniël. Een Amerikaanse Cocker Spaniël wordt maximaal 38 cm hoog en weegt tussen de 11 en 13 kg. De Amerikaanse Cocker heeft lange hangende oren, een ronde kop en een brede snuit. De vacht is zacht, licht krullend en halflang. Deze moet goed onderhouden worden. Borstelen en wassen is niet overbodig. Ook knippen om de drie maanden word aangeraden. Amerikaanse Cocker Spaniël pups zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, chocolade, rood, crème en zand. Amerikaanse cocker kopen? Regelmatig hebben we nieuwe amerikaanse cocker nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81. West Highland White Terrier. Australische Cattle Dog. Cavalier king Charles Spaniël. Engelse Cocker Spaniël.

Contacteer ons