Resultaten voor golden retriever pups

golden retriever pups
Our Litter Of Golden Retriever Pups Week 4 Puppy In Training. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Heres what happens with a litter of Golden Retriever pups in week 4.: Golden Retriever Pups Week 4. All the weeks we spent with our six little Golden pups were a joy, but week 4 just might be my favorite.
ScaleDogs.
Aarzel niet om onze blog te bezoeken waar u aspecten van het dagelijkse leven van ons opleidingscentrum voor geleidehonden zult ontdekken. En voor de personen die geïnteresseerd zijn in het opvoeden van pups en honden zullen er zeker onderwerpen ter sprake komen met betrekking tot hondenopvoeding, hoe reageren bij gedragsproblemen.,
Golden-Retrievers van t Nielerdal.
Sylvia heeft zich bijkomend gespecialiseerd in de vachtverzorging van golden retrievers zowel het toileteren als showhond als, ook op vlak van onderhoudsverzorging van de golden retriever. Jan is na zijn part-time job als winkelbediende bezig met de verzorging en training van onze golden retrievers. Onze hobbyfokkerij is reeds jaren erkend, zowel door het ministerie als door de Koninklijke maatschappij St.Hubertus. Tevens zijn we lid van de Belgian retriever club. Daarnaast runnen we ook onze hondenschool HOBO te Oudsbergen Opglabbeek.
Thornmill Golden Retrievers Wie zijn wij?
We fokken het originele, oude type van Golden Retriever. Onze prioriteiten liggen op karakter will-to-please/werkaanleg, gezondheid en exterieur worden als belangrijk beschouwd. Goldens op deze manier gefokt zijn geweldig gezelschap maar ze vragen wel veel beweging, bij voorkeur door ermee te werken.
Golden Retriever Hondenfokker Houssin Kuurne Puppys te koop, pup te koop, hondenkweker, hondenkwekerij, rashonden.
Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze Golden Retriever pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren. De Golden Retriever is afkomstig uit Engeland en ontstond in de 19 eeuw. De Golden Retriever is een zeer liefdevolle hond, die in de 19 eeuw ten tonele verschenen is ten gevolge van kruisingen zoals vaak het geval is tussen de Tweed Water Spaniël en de bleekgekleurde Flat Coated retriever.
Flying Kangaroo.
dus werden het er dadelijk twee namelijk Osha en Olvi. Al zeer vlug leerden we het mooie, lieve en volgzame karakter kennen van de Golden Retriever. Oorspronkelijk waren zij bedoeld als huishond maar een gehoorzame hond is veel praktischer dus gingen wij beide naar de hondenschool en volgden gehoorzaamheid. Stilaan groeide deze hobby echter uit en zeer vlug doorkruiste wij het ganse land met onze honden om deel te nemen aan alle mogelijke gehoorzaamheids-wedstrijden en dit met behoorlijke tot zeer goede resultaten. Ondertussen behaalden wij ook beide het brevet van Instructeur in deze discipline. Onze volgende goldens Victory, Yana en Diane komen gedeeltelijk uit een schoonheids en werklijn. Al snel kwam ook het verschil van temperament naar voor. Hierdoor gingen wij ons meer toeleggen op jachttrainingen en zagen wij onze honden openbloeien in het jachtgebeuren. In ons zoeken naar een zuivere werklijn zijn wij dan terecht gekomen bij Eddy Uytdewilligen waar wij 2 teefjes uit hetzelfde nest hebben aangekocht. Donna en Delfien van de Schamsedijk uit de afstamming van Rossmhor of Clancallum. Nooit hadden wij gedacht met onze honden een nestje te fokken. Maar al zeer vlug behaalde Cyriel met Delfien schitterende resultaten waardoor de vraag naar pups groeide.
Brooklands Golden Retrievers kennel in Belgisch Limburg.
Golden retriever kennel in Belgisch Limburg. Golden retriever kennel. Hoe wij werken. Info golden retriever. Bezint eer je begint. Kind en hond. Stamboom of niet? Pups van Tendai. Pups van Moneta. Pups van Luna. Pups van Abby. Scroll omlaag naar de content.
Pagina niet gevonden.
Zoek beschikbare pups op ras. zat.29 en zon30/08. van 10h tot 18h zonder afspraak. liever na 18h of meer info tel. Pagina niet gevonden. De pagina of pup die je wil openen is jammer genoeg niet meer beschikbaar. ga snel naar onze beschikbare pups.

Contacteer ons