Resultaten voor boxer pups

boxer pups
Waar kan ik een Boxer pup kopen? DogCatandCo.
Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Boxer pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Boxer pups vindt.
Boxerkennel Van de Hazenberg, boxer, boxers, boxerpup, boxerpups, boxerpuppy's, boxerpuppy, boxer pup, boxer pups, boxer puppy's, boxer puppy, hazentop, van de platohoeve, vasko, van de hazenberg, pla
best css templates. Sinds de registratie van onze kennelnaam, in 1978, zijn er vele pups geboren waar wij als fokkers terecht trots kunnen op zijn. Met Derby v.d.Hazenberg Xabuco v.h.Dennendaal x Belinda v.d.Garminale hadden we een waardevolle basis voor onze toen nog jonge kennel. Derby bracht samen met Donar After Tacha meteen onze eerste Hazenberg kampioen: Fred. Fred was niet alleen een aanwinst voor onze kennel maar bracht ook voor andere fokkers topuitmuntende honden voort. Hij kan beschouwd worden als de stamvader van onze succesvolle Hazenberg lijn. Fred werd 13 jaar. Een kleinzoon van Fred, Jerom v.d.Hazenberg, zorgde voor het vervolgverhaal. Hij behaalde sucessen in de showring evenals op het werkterrein. Nog belangrijker waren de talrijke uitstekende nakomelingen die hij vererfde. Ook klein en achterkleinkinderen van Jerom hebben duidelijk hun sporen nagelaten in de boxerwereld. Met Plato v.d.Hazenberg zijn we aangekomen bij alweer een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis. Plato werd geboren uit de Franse reu Athos de l Enfer Vert en onze Jerom-dochter, Lady v.'t' Woutershof. In heel Europa zijn nakomelingen van hem te vinden. Vasko zonder twijfel de Hazenberg boxer die het meeste titels op z'n' palmares heeft staan.
Boxerkennel van Nelysol Boxer pups met stamboom.
pups te koop Koopjeskrant.be.
Boxer reu pups. Boxer, reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Boxer, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren.
Boxer pups Honden 2dehands.be.
Puppy For All. Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, de pups mogen vanaf volgende week donderdag mee naar hun gouden mandjes!: De pups kunnen we. 7 oktober 2018 1223: Staden Westrozebeke. vriendelijke boxer pups. Wij hebben een prachtig nestje boxer pups.
Boxerpups.
Op 17 Januari 2017 is Nyna bevallen van 4 pups. De bevalling verliep zeer vlot en vlekkeloos. Nyna Ophir zijn nu trotse ouders van 2 gele reuen en 1 geel teefje en nog 1 wit teefje. Al deze schatjes hebben intussen een goede thuis gevonden.
Pups.
Ook is een goede fokker begaan met het welzijn van de pups en zal hij zijn best doen om de overgang naar een ander thuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat u informatie krijgt over hoe u de eerste tijd met de pup moet omgaan, waar u op moet letten, vaak krijgt u voer mee en een doek of speeltje dat ruikt naar het nest. Het is ook fijn als u, ook na de koop, mag bellen als u vragen heeft. Krijgt u de indruk dat de fokker alleen geïnteresseerd is in het sluiten van de deal, is hij niet geïnteresseerd in waar de pup terecht zal komen en krijgt u weinig informatie mee, dan kunt u hier beter geen pup kopen. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen! Een stamboom is geen garantiecertificaat voor een gezonde, lieve en mooie Boxer of hond in het algemeen.
Nestje mooie Boxer pups puppies kopen verkopen fokker Houssin Kuurne.
Lars, de boxer. Simba, de boxer. Marie, de boxer. Raico, de boxer. vlinder, de Boxer. Marietje, de boxer. Tia, de Boxer. Kyra, de Boxer. Jacob, de boxer. Djengo, de Boxer. Luna, de Boxer. Hera, de Boxer. Boxer pups te koop.

Contacteer ons