Meer resultaten voor newfoundlander pups

newfoundlander pups
newfoundlander kennel Van de Berenhoeve door de St-Hubertus levert stambomen af erkende kennel en lid van de Nederlandse Newfoundlanderclub.
Geplaatst door elssnykers. Filed in Pups. Momenteel zijn wij in het bezit van 2 zwarte Newfoundlanderteven. De eerste is Queen Nora van het Knosselbos en haar roepnaam is Nora hierboven afgebeeld Ze is geboren op 31 januari 2006. Ze is een energieke, aanhankelijke en lieve hond. Haar hobbys zijn knuffelen en zwemmen, zoals een echte Newfoundlander het betaamt.
Home.
Goed nieuws tegen eind januari verwachten we een nestje pups van Maud Wermud, check ook onze facebook pagina. Optimized FB Like Box. U bevindt zich hier: Start. Gepubliceerd: 10 oktober 2017 Hits: 52395. Welkom op onze site. Beste bezoeker, wij zijn Anja Roger en wonen in de Kempische gemeente Mol-Rauw. We hebben twee kinderen Bram en Hanne. Bram heeft ondertussen zijn eigen nestje gevonden samen met zijn vriendin Isabelle. Ongeveer 33 jaar geleden hebben we onze éérste Newfoundlander in huis gehaald en sindsdien zijn wij verkocht aan deze lieve zachtaardige knuffelberen.
Rasfokkers.
U kunt direct naar de rubriek puppies klikken en in een oogopslag zien waar en bij wie momenteel pups, van het ras dat u zoekt, beschikbaar zijn. Voor de fokkers is er natuurlijk de rubriek dekreuen, waar contacten tussen de fokkers van teef en reu onderling worden gelegd.
Newfoundlander Wikipedia.
De wit-zwarte Newfoundlander is van historische betekenis van het ras en werd ook wel Landseer genoemd. Er is een discussie geweest of de wit-zwarte Newfoundlander en de Newfoundlander wel tot hetzelfde ras zouden moeten behoren. In Engeland werd met de oprichting van de Newfoundlanderclub in 1886 besloten dat de honden behalve qua kleur gelijk zijn.
Burgseeli.
KNOSSELBOS PUPPIES GEBOREN TOMMY CANADESE KAMPIOEN SHOW ARNHEM NEWFOUNDLANDER PUPPIES VERWACHT IN JUNI SHOW NIEUWS UIT NEDERLAND, CHILE, CANADA SHOW NIEUWS UIT ITALIË TOMMY IN CANADA NNFC CLUBMATCH SUPERRESULTATEN EINDHOVEN SHOW NIEUWE FOTOS VAN DE NOVEMBER JONGENS BERNER NEWFOUNDLANDER PUPPIES VERWACHT IN JANUARI MADRINA VOM BURGSEELI BESTE NEWFOUNDLANDER 2011 BROER TOMMY 2e PLAATS WINNER SHOW, AMSTEDAM SHOW NEWS SUPERRESULTATEN DOGACHTIGEN SHOW 23-10-2011 NIEUWE BERNER REU KENNEL VOM BURGSEELI ZEER SUCCESVOL OP DE SHOW IN ZWOLLE SCOTTISH BLUEBELL VOM BURGSEELI CAC EN BEST OF BREED IN ITALIË.
Newfoundlander rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Men gaat ervan uit dat het ras door zeevaarders op het eiland is gebracht. Omstreeks 1732 werden op New Foundland grote, beerachtige honden aangetroffen. Zij hielpen vissers met het aan wal brengen van netten. Newfoundlanders voelen zich uitermate op hun gemak in het water. De Newfoundlander is een vriendelijke hond, beschermer van kinderen en gezin en kan goed opschieten met andere honden.
Site Name.
Last updates 03.03.2012. Onder nieuws / News. heel veel nieuwe resultaten van shows oa. Fletcher werd Belg.Kamp en Top Newf 2010. Pups / Puppies. Hebt u intresse in een newfoundlander pup neem gerust kontakt op. From Cordie Creek Hiltons Duffy.
Newfoundlander pups te koop bij Newfoundlander pups fokker het Hezehof.
Newfoundlander pups reutjes en teefjes. Newfoundlander pups worden als volwassen newfoundlander hond 70 cm groot en, wegen dan tussen de 50 en 70 kilo. Newfoundlander Pups reutjes en Newfoundlander Pups teefjes beschikbaar in onze kennel in de kleur wit-zwart, en volledig zwarte.

Contacteer ons