Resultaten voor mini maltezer pups met stamboom

mini maltezer pups met stamboom
Mini maltezer Honden 2dehands.be.
De Maltezer is een gezelschapshond met een l. 14 augustus 2018 2243: Tongeren Lauw. Mini Maltezer puppies. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, 2 vrouwelijk, wit de pups zijn: geboren e.
Maltezer en Mini Maltezer pups te koop. Maltezer pups fokker. Maltezer kennel ligt in Limburg.
De Maltezer pup is afkomstig uit Italië, en is een prima gezinshond. Ze zijn vriendelijk tegen vreemden en kunnen goed omweg met andere huisdieren. Maltezer pups worden als volwassen maltezer hond ongeveer 25 cm groot. Maar het Hezehof heeft ook de miniversie: dit zijn de zeer kleine mini maltezer pups.
Maltezers-Lovers www.maltezers-lovers.be.
Christiane en Guido met 2 Prachtige Maltezers.Wij zijn uit West-Vlaanderen, Onze eerste Maltezer aangekocht in 1990 en 1 maand later 2é Maltezertje teefje na 2 jaar puppy en daarna Prachtige Maltezers terug aangeschaft die de mama schows gelopen heeft in het wereldkampioenschap. Onze hondjes zijn ondermeer afstammelingen van Mysterie AMY of The White romance en voornes home.Wij hebben regelmatig puppy's' te koop met Stamboom.
Lieve maltezer pups bij elite fokker echte liefhebberij 2dehands.be.
Met stamboom en. vandaag 0959: Mol. Maltezer pups mooie keuze. Nieuw nestje pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 550, voorzien van nodige vaccinatiesontworming, kurenm., vandaag 0751: Rijkevorsel. Mini Maltezer puppys. We hebben een nestje zeer lieve en speelse Maltezer puppys die op zoek zijn naar een warme thuis.
Mini Maltezer.
Mini Maltezer Pups. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Heeft u een Maltezer pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen. Ter plaatse kunnen wij u meer inlichtingen geven over het ras zelf en kunnen wij uw vragen beantwoorden en natuurlijk kunt u meteen kennis maken met deze lieve hondjes.
Maltezer fokkers Honden Page.
De Perro Cortes. Exclusieve Maltezerfokker met stamboom St. Hubertus Belgiê Wij fokken uit weloverwogen combinaties met respect voor het welzijn van onze dieren en uit liefde voor het ras. Onze hondjes leven in huiselijke kring en zijn welopgevoed. Voor info www.deperrocortes.be of 0032477334793. Bekijk de fokker vermelding van De Perro Cortes. From Conchita's' Home. Wij hebben kleine en selective kennel. Onze hondjes leven vrij en blij bij ons we vinden het ook altijd ook erg fijn om met de mensen die op zoek zijn naar een maltezer pup deze vooraf te ontmoeten zodat we elkaar wederzijds wat leren kennen. Ook doen we graag show lopen met onze hondjes. Bekijk de fokker vermelding van From Conchita's' Home. Wij zijn een erkende hobbykwekerij. Dat wil zeggen dat wij geen kennel zijn, maar op ons thuisadres een aantal vrouwelijke en mannelijke hondjes houden en per jaar tussen drie en zes nestjes, maltezers' afkomstig uit eigen kwekerij verkopen en zorgen voor goede verzorging en socialisering. Wij kweken enkel Maltezertjes. Gelieve steeds telefonisch contact op te nemen. Wij beantwoorden geen e-mails of SMS! Bekijk de fokker vermelding van Hobbykweekster Nicole. Maltezerkennel the Dinky Diamonds. kleine selectieve kennel met af en toe pups uit uitmuntende bloedlijnen.
Maltezer pups.
Oorsprong, Karakter en Verzorging van de Maltezer. Geef je pup een mooie naam. Hoe kunt u bij ons kopen. Verplichte i nformatie en wetgeving. Onze pups worden steeds met een koopcontract garantie verkocht. Richtlijnen voor de opvoeding van een hond.
pups gratis honden pups af te halen mini maltezer pups met stamboom.
Zo hebben we nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen. Mini maltezer Snoopy. border collie pups met stamboom. mini maltezer pups met stamboom.

Contacteer ons