Zoeken naar mini maltezer pups met stamboom

mini maltezer pups met stamboom
Happywoef.be Webshop Shop te Lommel voor de stijlbewuste hond.
Zelf hebben we 16 hondjes 1 maltezer en 15 chihuahua's' die allemaal in de layout van onze site te zien zijn. Deze site wordt dagelijks bijgewerkt, alle goederen zijn ook effectief aanwezig tenzij anders gemeld. Ook in onze webshop zijn service en persoonlijk contact belangrijk. Aarzel dus niet om ons je vragen te stellen om bv. kleding op te meten voor je je bestelling plaatst! Schrijf je onderaan deze pagina in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte te van nieuwigheden, promoties en evenementen. Volg ons ook op.: Bezoek ook onze winkel in Lommel BE. Een bezoek op afspraak op een ander tijdstip is ook mogelijk. Bel ons op 32011 45 19 67. Tevreden woefkes baasjes.: maandag, dinsdag woensdag.: Enneven 119 3920 Lommel. 011/54 19 67. Klik hier voor een routebeschrijving met Google maps!
Maltezer pup puppy kopen of verkopen Houssin Kuurne West Vlaanderen.
Best is ook van hem regelmatig te laten toilleteren om het overtollige haar weg te nemen. De maltezer pups hebben niet veel beweging nodig maar als u hen meeneemt voor een fikse wandeling zullen zij dat met plezier accepteren. Zowel in de tuin als in huis voelt deze hond zich goed. Hij past zich aan alle omstandigheden aan en dus ook aan de levensstijl van zijn baasje. Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's' toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden Maltezer pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben we nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen. Mini maltezer Snoopy.
Tweedehands maltezer Zoekertjes.net.
Wij hebben mooie mini Maltezer pups. Ze zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed, gevaccineerd, ontwormd, gechipt en voorzien van Europees paspoort met garantie. Pupjes zijn klaar om het nest te ver. Maltezer pups te koop. Al onze maltezer pups zijn ingent, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke maltezer pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje neme. Leuke maltezer puppies. Leuke maltezer puppies zeer goed temperament en zeer speels met kinderen en andere dieren. in contact te komen indien interesse voor meer details en foto's' van beide pups. Wij bieden priv? opvang in huis voor kleine honden. Wij hebben een Cavalier pup King Charles van 9 maanden oud, we zouden graag op andere kleine hondensoorten passen maltezer, chiwawa, tekkel, york, jack russel en anderen. of andere kleine diere. lieve maltezer pup. Lieve maltezer pupreutjeingeentgechiptcontrole, dierenartspaspoortouders, aanwezigbel, 0472/902132. Prachtige Maltezer pups. onze laatste 2 Maltezer zijn nu 135, weken oud. De pups groeien op in onze huiskamer en worden elke 2 weken ontwormd, gevaccineerd, hebben stamboom, met 2 jaar garantie gezondheid certificaat.
Maltezer puppies tekoop maltezer pups te koop maltezer pups mini.
Ze zijn vriendelijk tegen vreemden en kunnen goed omweg met andere huisdieren. Maltezer pups worden als volwassen maltezer hond ongeveer 25 cm groot. Maar het Hezehof heeft ook de miniversie: dit zijn de zeer kleine mini maltezer pups. Deze hond dient elke dag goed gekamd worden, want ze hebben een lange zijdeachtige vacht.
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.
Elite Fokker in Oosterzele met openingsuren Hondenfokkerijen.
Bent u op zoek naar een verantwoorde Hondenkwekerij in Oost-Vlaanderen? Bij Elite Fokker in Oosterzele vindt u Maltezer en Yorkshire pups, steeds gechipt en gevaccineerd onder dierenartscontrole. Maltezer fokker Oosterzele. Bij Elite Fokker in Oosterzele kan u een perfect gezonde en lieve Maltezer hond kopen. Het is een prima gezelschapshond en vlug van begrip. Bovendien worden de hondjes erg oud en blijven lang gezond. De Maltezer past zich goed aan wat minder beweging aan, maar is erg speels. Hij kan derhalve enorme afstanden afleggen. Een Maltezer is uiterst geschikt voor kinderen. De hond heeft een gevoelig, zachtaardig en aanhankelijk karakter en is daarnaast ook zeer intelligent en levendig. Yorkshire Terriër fokker Oosterzele. De Yorkshire Terriër is een compact hondje, fraai van vorm en met fiere houding.
Mastino Mastino Napoletano puppies mini maltezer pups te koop.
Informatie over de Maltezer. Maltezer pups te koop. engelse bulldog pups te koop particulier. franse bulldog pups te koop met stamboom. maltezer pups te koop. maltezer pups te koop particulier. mini maltezer pups te koop. Bull Terrier pups te koop.
licg.nl Maltezer.
Wel worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren, zoals een maximum aantal nestjes per teef, en mag alleen met gezonde dieren gefokt worden. Van pups met een stamboom heeft u zekerheid over de afkomst van de pup, want sinds juni 2014 moet voor alle rassen voor het afgeven van stamboompapieren een DNA-test op afkomst worden gedaan. Via de website van de rasvereniging kunt u informatie over pups inwinnen. Koop geen goedkope pups via internet of handelaars die allerlei rassen verkopen of veel nesten tegelijk hebben. Deze zijn vaak niet goed gesocialiseerd en u heeft geen zekerheid over de afkomst. Bij dergelijke adressen worden bovendien regelmatig Maltezers of kruisingen daarvan aangeboden onder de naam Maltezer leeuwtje. Deze naam klopt niet en een goede fokker zal deze dan ook niet gebruiken. Ook mini of miniatuur Maltezers bestaan niet: door te fokken op hele kleine hondjes worden de dieren kwetsbaar en ongezond.

Contacteer ons