Resultaten voor golden retriever pups te koop op boerderij

golden retriever pups te koop op boerderij
Golden Doodles McSweeneys Golden DoodlesMcSweeneys Doodles.
Wij zijn een professionele fokker en zorgboerderij en zijn gespecialiseerd in het fokken van Golden Doodles en Australian Labradoodles. Op onze website kunt u allerlei informatie vinden met betrekking tot onze honden, pups en activiteiten. Kijkt u gerust even rond. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze Doodle pups zijn lief, gezond en worden goed gesocialiseerd. Ze groeien op bij ons thuis, op de zorgboerderij en met onze 4 kinderen. Op deze manier werken wij voor u aan een gezonde, sociale en allergievriendelijke hond. Verschillende pups van ons hebben inmiddels de opleiding tot hulphond voltooid. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op! Welkom bij Mc Sweeney's' doodles. Op deze website vindt u informatie over wie we zijn en wat we doen. Kijkt u rustig rond. Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar. Neem daarvoor direct contact met ons op! Neem contact op. Wij zijn Terry Mc Sweeney en Carolien Heestermans, eigenaren van Mc Sweeney's' Doodles in Sterksel. Wil je meer over onze werkwijze te weten komen?
puppysite.
Wij hebben prachtige Nova scotia duck tolling retriever pups Geboren april 2015 Reuen en teven Moederdier is natuurlijk aanwezig. Ouders zijn in het bezit van stamboom. De pups zijn voor ze naar hun nieuw baasje gaan, geent ontwormd gechipt en gezond verklaard door een erkend dierenarts klinisch getest U krijgt bij aankoop. Momenteel boomers met Biewer Yorkshireterrier pups bezoek onze website www.hondjes.nl klik op grote foto voor vergroten van foto.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
duitse herder oudduitse herder herplaatsing duitse herder langhaar.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 19 december 2017 1830: Bree. Duitse herder pups. duitse herder pups te koop vanaf 550. schipperke schipperke fokkers herplaatsing duitse herder langhaar. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. herplaatsing engelse bulldog. herplaatsing amerikaanse bulldog. golden retriever herplaatsing.
Verhalen van gedupeerde mensen.
Na diverse telefonische gesprekken te hebben gevoerd hadden we afgesproken op vrijdag 1 november j.l. s middags tussen 14-15 uur de pup te komen bewonderen. Als alles oke was mochten we haar meenemen. In de advertentie werd gesproken van pups die tegen de witte kleur aanzaten ingeënt waren voorzien van een paspoort en ontwormt. Daar gekomen, waren deze pups er niet meer maar ze hadden nog wel andere Golden Retriever pups 1 vrouwtje en 1 mannetje.
pups gratis honden pups af te halen golden retriever pups te koop op boerderij.
Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Mooie golden retriever pups op boerderij Te koop 2dehands.be. Het zoekertje met de titel Mooie golden retriever pups op boerderij is helaas verwijderd.
Dierenasiel ST HUBERTUS Dierenasiel Aalst.
Nog tot 30 november zijn de Rode Neuzen te koop bij ons in het asiel! View on facebook. 1 2 3 5 Volgende. Published on: 16/01/2019. Norbu is afgestaan omdat hij niet overeen kwam met het kindje. Norbu zit voor de 2e keer bij ons in het asiel. Het was een lieve, aanhankelijke kater die teruggekomen is als een teruggetrokken kat. Hij is nu terug aan het open bloeien zodat hij terug naar een nieuwe thuis kan. Norbu heeft in het verleden een ongeluk gehad met zijn staart waardoor die geamputeerd is, maar hij heeft zich hier goed aan aangepast. Norbu wordt geplaatst als binnenkat en waar hij de nodige aandacht krijgt. Hij is gecastreerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd. Categories: Katten, Te Adopteren Katten Tags: No tags. Published on: 16/01/2019. Parel is bij ons binnen gebracht zijnde gevonden. Parel is een zeer schuchtere kattin die zich nog niet altijd graag laat pakken. Ze heeft enorm veel tijd nodig en is misschien een ideale kat voor op een boerderij de muizen te vangen.
Brabanons Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Interesse in onze Pups? Klik gerust hier. Het type van de drie variëteiten van dit ras is identiek. Er is echter verschil in kleur en vachttextuur. het Brabandertje Petit Branbançon en het Brussels Smoushondje Brusselse Griffon of Griffon Bruxellois zijn black-and-tan of roodrossig. De eerstgenoemde is kortharig, de tweede heeft warrelig, halflang haar. Het Belgisch Smoushondje heeft dezelfde vachttextuur als het Brussels Smoushondje maar zijn vacht is zwart, Black-and-tan en zwart gemengd met bruin. Karakter: Ze zijn zeer nieuwsgierig en altijd alert op wat er in hun omgeving gebeurt. Ze hechten zich sterk aan hun eigenaar en het gezin en zijn zeer aanhankelijk. Ze zijn erg graag dicht bij hun mensen in de buurt en ze zijn volgzaam. Ze zijn beweeglijk en speels. Ze laten zich horen als ze iets horen die buiten het normale valt. Hun aanpassingsvermogen is groot. Ze kunnen zowel op een boerderij als op een appartement wonen.

Contacteer ons