Op zoek naar golden retriever pups te koop op boerderij?

golden retriever pups te koop op boerderij
Retrievers en Labradors Golden retriever Marktplaats.nl.
Prachtige speelse golden retriever x duck toller pups van boerderij. Foto 1 t/m 7 zijn de reutjes en foto 8 t/m 24 zijn de teefjes. Het zijn hele sociale pups die bij ons gewend zijn met kinderen en andere honden. De pups zijn ingeent, ontwormd, gechipt en met gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts. dogs of the dutch. golden retriever x/friese stabij x/ boomer look pups. Deze kruising pups zijn te koop. Het zijn heel blije, onbevangen pups. Hun vader is zwart, is een kruising friese stabij x golden retriever. Het is net een zwarte golden retriever. Hun moeder is een schapendoes. De pups zullen van allebei wat hebben, soort boomer look a like. Ik denk dat ze zo groot worden. Gratis pup gezocht. Gezocht gratis pup golden retriever, friese stabij of bouvier. Gezocht Golden Retriever. Wij zoeken een golden retriever tot ongeveer 2 jaar oud met stamboom uit geteste ouders. Wij hebben altijd meerdere goldens gehad, en hebben nu ook een golden. We zoeken wel een teefje omdat onze andere ook een teef is. En dan een reu erbij lijkt ons geen goed idee. Wij bieden de perfecte plek met veel. super mooie forse golden retriever pups.
Golden retriever te koop Honden Koopjeskrant.be.
zoek een golden retriever. ben op zoek naar een golden retriever, liefst een pup of niet te oud. heb 14jaar een golden retriever gehadmaar, is van ouderdom gestorven. liefst redelijk van prijs of g. Golden retriever reu pups. Golden retriever, reu, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Rashonden: Rashond of Rasloze hond Kruising? Discussieer mee! Artikels Hondencentrum.
Ook bij onze Pinchers heb ik zoveel verschil ontdekt, de oudste was beschermend naar ons toe en voelde zich een reus helemaal niet sociaal naar anderen toe. De tweede kon dan weer van geen aandacht genieten zonder te vechten als de oudste in de buurt was, maar kon met iedereen omgaan.Beiden heel stoere kereltjes. De jongste en huidige is heel sociaaleen, bange meid van het minste dat beweegt springt ze op. Blaffen hadden ze dan weer wel gemeen, een ganse dag als het moet. geplaatst op 07-04-2011 om 1405.: Ik heb een rasloos hondje thuis, waarvan de ouders al niet raszuiver waren. Deze hond komt helemaal niet van een broodfokker, maar van de boerderij een zogenaamd oepsnestje. Mijn hond is evenoud als de boxer, mechelaar, en golden retriever van bij ons aan de stallen en ik moet zeggen dat mijn hond de enige is zonder artrose, zonder heup of rugklachten èn die op z'n' negen jaar nog steeds frivool rondhuppelt.
Kooikerhondjes Kooikerhonden kruising labrador pups te koop.
Vind labrador kruising in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl. Ze zijn nu ruim 9 weken, 2x ingeent, 2x gekeurd, meerdere keren ontwormd en natuurlijk gechipt en geregistreerd volgens huidige wetgeving. U mag altijd een afspraak maken om vrijblijvend onze supemooie pups te komen. kennel van de koeberg. Lieve labrador kruising pups. Kruising Labrador pups Te koop in Aalter 2dehands.be. Venus pup teef kruising zoekt een familie. VENUS is in de dierenaziel van Alina in Roemenie Bucarest. Onze organisatie zorgt voor de rapatriereing van honden in Belgie en Frankrijk ee. 12 juli 2018 2058: Brussel. Labrador pups te koop vanaf 500. 2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Ik heb te koop: 1 reutje en 1 reu duitse herder, klaar om te vertrekken, alle jongens zullen kc geregistr. Golden retriever pups. Gouden retrieverpuppy klaar om te gaan.we hebben jongens en meisjes beschikbaar die 12 weken oud zi. Jack Russell terrier pups. Labrador Honden 2dehands.be. mooie bruine en zwarte labrador pups te koop, vader en moeder zijn aanwezig.
West Highland terrier Hoeve Hoogland.
West Highland White Terrier kopen? Regelmatig hebben we nieuwe west highland white terrier nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren.
Golden Doodles McSweeneys Golden DoodlesMcSweeneys Doodles.
Wij zijn een professionele fokker en zorgboerderij en zijn gespecialiseerd in het fokken van Golden Doodles en Australian Labradoodles. Op onze website kunt u allerlei informatie vinden met betrekking tot onze honden, pups en activiteiten. Kijkt u gerust even rond. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze Doodle pups zijn lief, gezond en worden goed gesocialiseerd. Ze groeien op bij ons thuis, op de zorgboerderij en met onze 4 kinderen. Op deze manier werken wij voor u aan een gezonde, sociale en allergievriendelijke hond. Verschillende pups van ons hebben inmiddels de opleiding tot hulphond voltooid. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op! Welkom bij Mc Sweeney's' doodles. Op deze website vindt u informatie over wie we zijn en wat we doen. Kijkt u rustig rond. Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar. Neem daarvoor direct contact met ons op! Neem contact op. Wij zijn Terry Mc Sweeney en Carolien Heestermans, eigenaren van Mc Sweeney's' Doodles in Sterksel. Wil je meer over onze werkwijze te weten komen?
puppysite.
Boomer pups ideaal bij allergie: speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden Langharig en kleinblijvend. Op onze site www.honden.org staan pups die oud genoeg zijn om naar een nieuw baasje te gaan. In verband met hygiëne, kunt u niet bij ons terecht nadat u een andere hondenkennel heeft.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.

Contacteer ons