Resultaten voor franse bulldog pups te koop nederland

franse bulldog pups te koop nederland
Franse Bulldogs pups te koop Bulldog Te Koop Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Zoekt U een Franse Bulldog pup? Of in de toekomst? klik hier Wenst U op onze wachtlijst te staan? stuur ons een e-mail. boven: Papa Gogo Boven: Papa Neymar. Een Franse Bulldog is een karaktervolle, clowneske, extraverte, vrolijke en speelse honden. Ze zijn behoorlijk intelligent en slim en kunnen zeer volhardend zijn als ze hun zinnen ergens op gezet hebben. Ze zijn zeer aanhankelijk en genieten van gezelschap. Ze kunnen wel eens jaloers zijn als de aandacht van de baas naar iets of iemand anders gaat. De meeste Franse Bulldogs van dit ras kunnen het zeer goed vinden met kinderen.
Franse Bulldog Pups te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Mopshond Kruising pups. 2 leuke franse bulldog pups te koop. Nog 1 teefje en 4 reutje beschikbaar mogen nu mee. te koop kruising Boomer / Franse Bulldog pup. Franse bulldog-pups beschikbaar. Mooie Franse Bulldog pups. Franse bulldog pups choco brindel.
franse bulldog asiel franse bulldog forum franse bulldog pups te koop nederland.
herplaatser engelse bulldog. herplaatsing franse bulldog. Meer resultaten voor franse bulldog pups te koop nederland. franse bulldog pups te koop nederland. blauwe franse bulldog te koop. franse bulldog pup te koop. franse bulldog pups te koop nederland. franse bulldog stamboom.
Blauwebulletjes.nl Blauwe Franse bulldog pup kopen? Blauwe bulletjes.
Blauwe Franse Bulldog pups van Blauwe-bulletjes kennel. Wat u van ons kunt verwachten. Onze honden staan ten alle tijden onder toezicht van ons dierenarts. Wij garanderen 100% raszuivere Franse Bulldog puppies. Liefdevol groot gebracht. Al onze puppies zijn aanhankelijk en sociaal, doordat wij hen met veel liefde en aandacht hebben grootgebracht.
Franse Bulldog pups te koop met paspoort? bij DogCatandCo.
Wij als handelskwekerij die Franse Bulldog pups te koop aanbieden, vinden een goede verzorging heel belangrijk. De Franse Bulldog heeft echter weinig verzorging nodig. De tanden en de nagels moeten regelmatig worden verzorgd en de vacht af en toe worden geborsteld. Vaak is het voldoende om de vacht met een ruwe doek af te wrijven.
bulldog pups.
Wij hebben mooie Engelse bulldog pups liggen. We hebben 3 teefjes zitten 2 hebben al een baasje. Nog 1 teefje is op zoek naar een baasje. Ze zijn geboren op 1 Ma, 6-05-2019. Vier prachtige toy poodle-meiden en 2 prachtige jong. Vier prachtige Toy Poodle-meiden en 2 prachtige jongens / meisjes ze is een zeer trotse moeder en doet fantastisch werk door ze groot te brengen. Dit is haar 2e nest en haar laatste. De vader van pupp Za, 27-04-2019. Franse buldog pups hond en teef. Franse buldog pups hond en teef kom uit fantastische bloedlijnen, gunalt stormdancer. En hebben fantastische temperamenten. Puppys zullen in ons huis worden grootgebracht en worden gebruikt voor Za, 27-04-2019. Amerikaanse bulldog pup tekoop. Goeden dag iedereen mijn naam is zues ik ben 4 maanden jong mijn baasje heeft me hier te koop gezet omdat ik niet goed om kan gaan met mijn baasje de andere hond hij is kleiner als ik dus speel dan oo Za, 13-04-2019.
schipperke schipperke pup kopen franse bulldog herplaatsing belgie.
Wij hebben een prachtig nestje Franse Bulldog pups te koop. Baggy Bulldog Rescue BaggyBulldogs. Ik ken veel bulldog die gek zijn op pootjebaden of zwemmen maar Stella is gek op duiken Ze rent dan het water in steekt haar hele kop onder water kijkt naar links en rechts en rent dan weer heel hard het water uit. Beer Herplaatst Herplaatsing Honden in Nederland.
Home.
te koop Boxerpup Boxerpups Boxerkennel Boxerfokker FranseBulldogpups Fransebulldogfokker Boxer en Franse Bulldog kennel van Boranka. elijk Welkom Onze franse bulldogs zijn., Compleet getest op Hart, Ademhaling, Rug, Heupen, Patella, Ogen, Staart en Vacht. Wij zijn meer dan 32 jaar lid van de Nederlandse Boxer Club.

Contacteer ons