Zoeken naar border collie pups met stamboom

border collie pups met stamboom
wie ben.
Al onze honden zijn vrij van alle erfelijke aandoeningen zoals TNS/CEA/CL/MDR1/ IGS en HD vrij. Onze eerste bruin-witte Border Collie was Yeira" Van Onze Eigendroom" geboren op 20/05/1999, een prachtige teefje met, een fantastisch karakter. zij behaalde haar brevet gehoorzaamheid en werd twee keer Belgisch" kampioen Dogdancing" R.I.P. Daarna volgde er nog verschillende teefjes en 1 reu uit heel selectief gekozen lijnen om zelf verder mee te fokken. Wij doen dan ook af en toe aan een show, om te zien of zij aan de standaardnormen voldoen en goedgekeurd kunnen worden voor de fok. Verder doen wij aan obidince en dogdancing. Ook mooie wandelingen kunnen ons zeker bekoren. 2 x per jaar fokken wij een nestje Border Collies uit geselecteerde lijnen, met als belangrijke punten, karakter gezondheid en schoonheid. Onze B.C.'s' leven in ons huis. De pups worden onder onze begeleiding in huis geboren en groeien daar ook op tot stabiele sociale, pups.ze kennen alle geluiden zowel binnenshuis als buiten. A ls nieuwe puppyeigenaar bent u iedere week welkom voor een bezoekje. Alle pups krijgen een stamboom van Sint Hubertus hebben, een Europees paspoort worden, gechipt ingent, regelmatig ontwormd, ook worden de pups DNA getest op waarheid van afkomst.
Luna Tale Border Collies.
Mijn doel is een veelzijdige gezonde Border Collie te kweken die slim, werklustig, sociaal is om zo verschillende sporten te kunnen uitoefenen. Het uitkiezen van mijn honden voor de fok. Ik zet temperament en gezondheid boven alles. Een hond kan bijzonder mooi zijn of werkt verbazend goed, maar indien hij niet gezond is, is er niet veel dat hij jou of het ras kan geven. Ook indien een hond perfect gezond en mooi is, maar werkt niet de manier dat ik wil dat de puppy's' zullen werken, zal ik deze reu noch teef niet kiezen als de vader/moeder van mijn nesten. Jammer genoeg, is dat je niet de uitgezochte honden met de goede kwaliteiten een garantie geven dat deze worden doorgegeven aan de volgende generatie. Of de perfecte reu/teef hun kwaliteiten door geeft aan hun pups is dus een andere vraag.
Hondenvrienden.be Border collie of niet?
en gaan geen stamboom hebben.Beide ouders hebben wel een stamboom maar aangezien ze vooral naar familie en bevriende boeren van de fokkerboer gaan gaat die er geen stamboom voor aanvragenLet wel dat deze pups uit zeer degelijke werklijnenschapenlijnenkomen en dus niet direct huistuin, of keukenhondjes zijn maar er wel degelijk met gewerkt zal moeten worden! Geslacht: Re: Border collie of niet?
Border collies hondenkennel That's' the one Maasmechelen.
haar eigen pagina met foto's' zal weldra toegevoegd worden. Dank u Carol, Laura Donna Wiltshire van Caleykiz border collies om ons deze mooie lieve meid toe te vertrouwen. 19/05/2017: Never Ending Rhythm That's' the one Baloe behaalde zijn BREVET GEHOORZAAMHEID vandaag.
home.
We fokken volgens de regels van de Belgische Border Collie Club en ook de Belgische kennelclub St. Hubertus, wat wilt zeggen dat we onze eigen honden zeer nauwkeurig laten testen op HD, erfelijke oogziekten, glaucoom, CEA/CH, CL, TNS, MDR-1 en IGS. De pups die bij ons geboren worden, groeien letterlijk op in huis. We bedoelen hiermee dat de pups de volledige eerste 8 weken in onze woonkamer leven en bij mooi weer uiteraard ook vaak buiten spelen. We vinden een goede socialisatie erg belangrijk en steken er dan ook veel tijd in. Op onze site vindt U alle info betreffende onze honden afkomst, stamboom, gezondheid, en hun nakomelingen. Ook alle sportuitslagen en andere belangrijke gebeurtenissen worden vermeld. Veel plezier met het doornemen van onze site, en indien U vragen of opmerkingen heeft kan U ons steeds bellen of mailen.
Border collie pups.
De bordercollie is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Engeland langs de grens met Schotland vandaar de naam border collie border grens. Informatie over de Border Collie. Beschikbare Border Collie pups. Een Border Collie pup reserveren. Diavoorstelling Border Collie. Filmpje beschikbare border collie pups.
Info Baby Dog.
KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Grote Prijzen Bekers BE. Info Baby Dog. Info Baby Dog. Nederlands Fran├žais English. Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ontvang onze nieuwsbrief Blijf op de hoogte.
Border Collie te koop aangeboden AdvertentieZoeker.be.
Border collie teefje ee red. Border collie pups. Border Collie pups. 2 border collie dek reuen met stamboom. Border collie kruising. American Bully x Border collie Pups Geen groenendaeler na nader onderzoek van de vader. Border Collie pups. Lieve border collie.

Contacteer ons