Meer resultaten voor border collie pups met stamboom

border collie pups met stamboom
RoundRobin Border Collies.
Ik heb 8 border collies en samen met hen beoefen ik de sporten flyball en schapendrijven. Ik fok enkel tri-colors uit pure werklijnen en mijn honden zijn getest op HD, CEA/PRA, DNA voor CEA/CH en TNS. De pups worden binnen geboren. Tegen de leeftijd van 35, à 4 weken krijgen ze de kans om buiten te lopen. De pups zijn ontwormd, gechipt, ingeënt en hebben een officiële stamboom.
home.
We fokken volgens de regels van de Belgische Border Collie Club en ook de Belgische kennelclub St. Hubertus, wat wilt zeggen dat we onze eigen honden zeer nauwkeurig laten testen op HD, erfelijke oogziekten, glaucoom, CEA/CH, CL, TNS, MDR-1 en IGS. De pups die bij ons geboren worden, groeien letterlijk op in huis. We bedoelen hiermee dat de pups de volledige eerste 8 weken in onze woonkamer leven en bij mooi weer uiteraard ook vaak buiten spelen. We vinden een goede socialisatie erg belangrijk en steken er dan ook veel tijd in. Op onze site vindt U alle info betreffende onze honden afkomst, stamboom, gezondheid, en hun nakomelingen. Ook alle sportuitslagen en andere belangrijke gebeurtenissen worden vermeld. Veel plezier met het doornemen van onze site, en indien U vragen of opmerkingen heeft kan U ons steeds bellen of mailen. Our kennel is located in a district of Riemst, a small farmers village called Millen. Riemst is situated in the south of the province of Limburg Belgium in the beautiful Haspengouw region, nearby the Dutch and German border.
De Border Collie.
Onze pups groeien op in de beste omstandigheden, omringd met de nodige kennis en liefde. Kan jij je vinden in onze aanpak en ben je op zoek naar een Border Collie pup met handleiding? De Border Collie volgt zijn intuïtie en werkt op eigen initiatief.
Vind border collie pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Lieve en speelse border collie pups geboren op 26-12-2018 gechipt ingeent en ontwormd ouders zijn aanwezig. Border collie pups verwacht rond 12 mei met stamboom. Border collie pups verwacht rond 12 mei van jet en ganti in nederland met fci stamboom.
wie ben.
Al onze honden zijn vrij van alle erfelijke aandoeningen zoals TNS/CEA/CL/MDR1/ IGS en HD vrij. Onze eerste bruin-witte Border Collie was Yeira" Van Onze Eigendroom" geboren op 20/05/1999, een prachtige teefje met, een fantastisch karakter. zij behaalde haar brevet gehoorzaamheid en werd twee keer Belgisch" kampioen Dogdancing" R.I.P. Daarna volgde er nog verschillende teefjes en 1 reu uit heel selectief gekozen lijnen om zelf verder mee te fokken. Wij doen dan ook af en toe aan een show, om te zien of zij aan de standaardnormen voldoen en goedgekeurd kunnen worden voor de fok. Verder doen wij aan obidince en dogdancing. Ook mooie wandelingen kunnen ons zeker bekoren. 2 x per jaar fokken wij een nestje Border Collies uit geselecteerde lijnen, met als belangrijke punten, karakter gezondheid en schoonheid. Onze B.C.'s' leven in ons huis. De pups worden onder onze begeleiding in huis geboren en groeien daar ook op tot stabiele sociale, pups.ze kennen alle geluiden zowel binnenshuis als buiten. A ls nieuwe puppyeigenaar bent u iedere week welkom voor een bezoekje. Alle pups krijgen een stamboom van Sint Hubertus hebben, een Europees paspoort worden, gechipt ingent, regelmatig ontwormd, ook worden de pups DNA getest op waarheid van afkomst.
Border Collie fokkers Honden Page.
balou is een lieve zorgzame moeder.de pups worden gesocialiseerd in en rond het huis en gaan met de auto mee naar de winkels.de pups krijgen een stamboom mee dierenpaspoort foto's' koopcontract met de testen van ouders er in.een riempjevoer, proplan kip., Bekijk de fokker vermelding van oedatchina. op dit moment hebben wij een nestje border collie pups ze zijn geboren op 14 augustus 2014.
Border collies hondenkennel That's' the one Maasmechelen.
haar eigen pagina met foto's' zal weldra toegevoegd worden. Dank u Carol, Laura Donna Wiltshire van Caleykiz border collies om ons deze mooie lieve meid toe te vertrouwen. 19/05/2017: Never Ending Rhythm That's' the one Baloe behaalde zijn BREVET GEHOORZAAMHEID vandaag.
Border Collies of Maranns Home.

Contacteer ons