Resultaten voor border collie pups met stamboom

border collie pups met stamboom
Aethelstan Bordercollies Bel Inkie: 0475 61 53 25.
Bel Inkie: 0475 61 53 25. Over Border Collie. Welkom bij Aethelstan. Wij kweken top ras Bordercollies. Naar onze pups. Neem een kijkje op onze site. U kunt hier onze prachtige honden en pups zien. Naar onze pups. Nog 1 ouder reutje beschikbaar van Lizzy. Er is momenteel nog 1 ouder reutje beschikbaar. Dit reutje is geboren op 01/03/2019 en komt van Lizzy x Ollie. Puppys van Ness 14/03/2019. De puppy's' van Ness x Mozart zijn geboren op 14/03/2019. Er zijn momenteel nog 3 zwart witte vrouwtjes van dit nestje beschikbaar! Aethelstan werd opgericht in het jaar 2003 door Tan Tze Ying, Ing voor de vrienden. De eerste hond, Quellyane Ziggy, kwam bij ons terecht in het jaar 2000. Door Ziggys fijne en werkwillige karakter groeide de liefde voor het ras. Nadat onze tweede hond Quellyane Caitlynn bij ons terecht kwam, waren we helemaal verkocht. We vroegen onze kennelnaam aan en kregen een eerste nestje met Ziggy in 200 3, die gedekt werd door Silque Zensation.
Bordercollie Zeeland Zeeuwse Bordercollies.
Luke: heupen goed, CEA DNA clear by parents, TNS DNA Normaal, Ogen test vrij. De pups groeien in huis op, met kleine kinderen, andere honden, stofzuiger, telefoon en mensen over de vloer etc. Ze worden ontwormd 4 keer en behandeld tegen vlooien. De pups worden ingeënt, nagekeken door de dierenarts, gechipt, krijgen een hondenpaspoort en stamboom. Een Border Collie is een werkhond, een hond waar absoluut iets mee gedaan moet worden.
Luna Tale Border Collies.
Mijn doel is een veelzijdige gezonde Border Collie te kweken die slim, werklustig, sociaal is om zo verschillende sporten te kunnen uitoefenen. Het uitkiezen van mijn honden voor de fok. Ik zet temperament en gezondheid boven alles. Een hond kan bijzonder mooi zijn of werkt verbazend goed, maar indien hij niet gezond is, is er niet veel dat hij jou of het ras kan geven. Ook indien een hond perfect gezond en mooi is, maar werkt niet de manier dat ik wil dat de puppy's' zullen werken, zal ik deze reu noch teef niet kiezen als de vader/moeder van mijn nesten. Jammer genoeg, is dat je niet de uitgezochte honden met de goede kwaliteiten een garantie geven dat deze worden doorgegeven aan de volgende generatie. Of de perfecte reu/teef hun kwaliteiten door geeft aan hun pups is dus een andere vraag.
Home Kennel From Aislinn Valley.
Welkom op onze website over de Border Collie. Wij zijn Geert en Isabelle, ooit samen begonnen met een zwart witte Border Collie en zonder enige ervaring in het ras.We gingen naar dezelfde hondenschool en van het één kwam het ander Isabelle kwam bij Geert inwonen en al gauw kwam er een roedeltje tot stand met 4 honden.
Hondenvrienden.be Border collie of niet?
en gaan geen stamboom hebben.Beide ouders hebben wel een stamboom maar aangezien ze vooral naar familie en bevriende boeren van de fokkerboer gaan gaat die er geen stamboom voor aanvragenLet wel dat deze pups uit zeer degelijke werklijnenschapenlijnenkomen en dus niet direct huistuin, of keukenhondjes zijn maar er wel degelijk met gewerkt zal moeten worden! Geslacht: Re: Border collie of niet?
Waar vind ik Border Collie pups te koop? DogCatandCo.
Bent u van plan om een Border Collie pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook een nestje met leuke Border Collie pups te koop.
home.
We fokken volgens de regels van de Belgische Border Collie Club en ook de Belgische kennelclub St. Hubertus, wat wilt zeggen dat we onze eigen honden zeer nauwkeurig laten testen op HD, erfelijke oogziekten, glaucoom, CEA/CH, CL, TNS, MDR-1 en IGS. De pups die bij ons geboren worden, groeien letterlijk op in huis. We bedoelen hiermee dat de pups de volledige eerste 8 weken in onze woonkamer leven en bij mooi weer uiteraard ook vaak buiten spelen. We vinden een goede socialisatie erg belangrijk en steken er dan ook veel tijd in. Op onze site vindt U alle info betreffende onze honden afkomst, stamboom, gezondheid, en hun nakomelingen. Ook alle sportuitslagen en andere belangrijke gebeurtenissen worden vermeld. Veel plezier met het doornemen van onze site, en indien U vragen of opmerkingen heeft kan U ons steeds bellen of mailen.
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
Border collie pups met stamboom. Tekoop uit de combinatie kyte x Pepe 5 mooie border collie pups 4 teefjes en 1 reutje De vader Pepe heeft nationaal en internationaal meerdere prijzen gewonnen De pups zijn gefokt volgens de regels van border collie club Nederland.

Contacteer ons