Meer resultaten voor heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Kleine Münsterlander Heidewachtel pups met stamboom Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kleine Münsterlander Heidewachtel pups met stamboom is helaas verwijderd. Op 27/05/18 is ons teefje bevallen van 10 mooie pups. Zowel de teef als de reu zijn zeer aanhankelijke honden en worden ingezet voor de jacht. We hebben ze getest op erfelijk gebreken via DNA en er zijn foto's' genomen van de heupen. De pups worden bij ons gechipt, gevaccineerd, ontwormd, geregistreerd en krijgen een EU paspoort. Stamboom Sint-Hubertus is eveneens inbegrepen. De pups worden in huiselijke sfeer opgevoed en komen geregeld in contact met kinderen. Ze kunnen vrijblijvend bezocht worden. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. American Bully Pocket pups te koop ABKC stamboom.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Vereniging heeft als service voor de aangesloten leden een pupbemiddeling opgezet. Uiteraard wordt deze service enkel aangeboden voor nesten met stamboom. Indien u als fokker gebruik wenst te maken van de pupbemiddeling, is deze dienst gratis indien u meer dan 1 jaar lid bent van de vereniging.
Pups en dekkingen Heidewachtelvereniging.
Het bestuur adviseert fokkers dringend om voorafgaand aan het besluit tot een dekking eerst een wachtlijst op te bouwen van eventuele kopers voor de te verwachten pups. Als u overweegt om een pup aan te schaffen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de fokkers. Af en toe komt het voor dat een Heidewachtel ter herplaatsing wordt aangeboden, of dat een Heidewachtel wordt gevraagd die al wat ouder is.
Puppyplaats.nl Heidewachtel pups aangeboden.
22 april 2018. Boerderij pups te koop. Onze knuffelhond is 5 november op de boerderij bevallen van 10 kerngezonde pups. De pups zijn een kruising van een Wetterhoun, Heidewachtel en een Friese stabij. Ze worden binnenkort geënt en gechipt en krijgen een paspoort.
Pups informatie.
U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een Heidewachtel van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar. Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies.
Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past. Al vele jaren wordt dit ras gebruikt tijdens de jacht op wild.
Start.
Alle pups zijn vertrokken naar hun baasjes! Ons volgende nest verwachten wij in het late najaar! Kasteelbeemd Schriek 9 2910 Essen Alle rechten voorbehouden. van" de Kasteelbeemd" Heidewachtels. Welkom op de website van v.d. van" de Kasteelbeemd" is gelegen in de gemeente Essen, in de Provincie Antwerpen. Daar wonen Priscilla Gabriels en haar vriend, Kris Cools, en hun 4 kinderen samen met hun heidewachtels op het Kempische platteland. In 2009 kochten ze hun eerste Heidewachtel ook wel Kleine Munterlander genoemd. Vanaf het begin is Priscilla met hem fanatiek verschillende trainingen gaan volgen. Ze zijn dan ook vaak te vinden op jachtproeven en shows in zowel binnen als buitenland.
Pup en herplaatsers te koop Kleine Münsterländer Heidewachtel Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Kleine Münsterländer Heidewachtel. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Kleine Münsterländer Heidewachtel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Kleine Münsterländer Heidewachtel.

Contacteer ons