Resultaten voor bouvier pups

bouvier pups
bouvier pups te koop, bouvier pups.
Bouvier pups te koop bij fokker het Hezehof. Zwarte bouvier pups te koop. Reutjes en teefjes beschikbaar. Bouvier pups te koop. Het Hezehof heeft nu Bouvier des Flandres pups beschikbaar in de kleur zwart. Een andere naam voor deze bouviers is: Vlaamse koehond.
Untitled Untitled Aanbiedingen ledt. maesbouviers. Untitled Document. Document. Hagens Document. Bouwmaterialen.
Uit een met zorg uitgekozen combinatie, selecteerden we een puppy teefje Lester" dat op 31 December 2012 werd geboren. Deze teef is in opleiding voor het werkbrevet. Intussen beoefenen wij onze bouvier hobby rustig verder en zijn wij aan een nieuwe hoofdstuk begonnen.
Welkom.
Pups Onze honden. Nakomelingen Foto video. Eigenschap BOUVIER Rasstandaard. Er mogen geen gegevens gekopieerd worden van deze site zonder uitdrukkelijke toestemming van de web master. Voor vragen of mededelingen kunt u ons bereiken via mail of LIKE US @ Facebook.
Bouvier Pups te Koop Kopen Overige Honden.
Bouvier pups te koop. Bouvier pups te koop. Je link hier plaatsen. In Kalken Oost-Vlaanderen, Belgiƫ te koop aangeboden; 4 prachtige teefjes en 4 prachtige reuen. Ze zijn nu 3 weken oud geboren op 14jan en al prachtig om te zien!
Bouvierkennel en Schapendoeskennel Van het Molengat.
De pups van dit leuke stel Liselotte en Libertins Neo Vincente zijn op 1 september geboren! Deze pups zijn geboren in Steenwijk bij Ineke Dijksma. Foto's' 25 September te vinden bij doespupslotje. De pups van Silke Nyssa van het Molengat en Chappers Eyes on Me Ice die op 13 Augustus zijn geboren hebben allemaal een nieuw thuis gevonden!
Puppyplaats.nl Bouvier des Flandres pups aangeboden.
De pups groeien op in huiselijke kring, waar ze alle geluiden meemaken. Beide ouders zijn getest op HD en ED en beide zijn vrij. De pups zijn in het bezit van ee. 19-07-2018 Is er bij ons een nestje bouvier pups geboren.
De aanschaf van uw bouvierpup.
Vergeet de fokker de aangifte van de dekking of het nest pups wat geboren is het nest pups rasloosondanks, dat beide ouderdieren een stamboom hebben. Rasloos zijn ook de pups welke verschillende ouderdieren hebben. bijvoorbeeld een bouvier en een herdershond.
Bouvier pups.
Omdat wij vinden dat elke pup gelijk is en evenwaardig en niet enkel een pup uit de nest. Voor meer inlichtingen neem gerust contact op of kom eens langs, steeds welkom. Deze bladzijde is voor het laatst bijgewerkt op 01 maart 2018. Start Bouvier pups Foto's' bouvier pups.

Contacteer ons