Resultaten voor cocker spaniel pups

cocker spaniel pups
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. chocolate and tan. Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. chocolate and tan. Prijs: Nader overeen te komen. 16.415 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder enige kleurfout en super lief. Ze zijn goed gesocialiseerd, groeien op met kinderen en katten en gewend met auto rijden. ze worden niet wagenziek! Ze zijn inge├źnt, voldoende ontwormd, hebben een inentingenboekje, een Europees paspoort, gezondheidsverklaring van de arts en zijn gechipt. Ze worden verkocht met een overeenkomst en 1 jaar garantie op erfelijke. We zoeken lieve baasjes die eisen stellen aan schoonheid, kwaliteit, raszuiverheid, karakter, gezondheid en socialisatie en daarvoor ook willen betalen. Particulier 9 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes.
Vom Hof Sonnenschein Onze pups Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable met duitse stamboom.
De Cocker Spaniel pups worden bij ons in huis geboren en groeien daar ook op. Ze hebben kontakt met ons mensen en als ze zover zijn, ook met onze andere honden. In de beschermde omgeving leren ze alledaagse geluiden, zoals stofzuigen, de deurbel en lachen kennen.
Cocker Spaniel Puppies Rescue and Adoption Near You.
Cocker Spaniel rescue organizations often care for their adoptable dogs in foster homes, which means their foster families will be able to tell you if the Cocker Spaniel you want to adopt is good with other animals or kids, and if he or she is housebroken and knows any basic commands.
Csipirkei Cockers.
Ik ben Szilvia. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren, die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan, Black and tan, Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten.
Cocker Spaniel Wikipedia.
Prior to the 1870s, the only requirement for a dog to be classed as a Cocker Spaniel was that it needed to weigh less than 25 pounds 11 kg, although breeders separated the cocker from the King Charles Spaniel which remains a smaller breed of spaniel.
Waar vind ik Engelse Cocker Spaniel pups te koop met paspoort?
Bent u van plan om een Engelse Cocker Spaniel pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Engelse Cocker Spaniel pups te koop.
Engelse Cocker Spaniel pups Rashonden Oosthof.
Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Heeft u een Engelse Cocker Spaniel pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen.
Je Cocker Spaniel Opvoeden.
Hij is in en buitenshuis zeer actief en werklustig en kan in menige tak van hondensport zijn mannetje staan.Als je een cocker spaniel goed kan opvoeden heb je een vriend voor het leven. Heel erg bedankt voor je handleiding. Ze is fantastisch. Ik heb een Maltezer, Kanuk. Binnen 5 dagen behaalde ik de eerste resultaten! je strategie├źn maken de opleiding leuk en de moeite waard voor mij en mijn hond. baasje van Kanuk Rotterdam. De gids zou eigenlijk Hondentraining voor dummies moeten heten, want ik kende van de materie absoluut niets. baasje van Blacky Hasselt. Ik gebruik je boek Je Hond Opvoeden voor een anderhalf jaar oude border collie, die ik uit het asiel haalde, omdat ze anders een spuitje zou krijgen. De hond en ik, wij leren samen. baasje van Bessie Zwijndrecht. We halen goede resultaten met de trainingsmethodes die in je gids beschreven werden. Het boek hielp me enorm en is zijn geld meer dan waard. Nog eens bedankt. Naam niet vermeld op verzoek. je gids helpt me zo veel. Na enkele minuten lezen, had ik het vertrouwen en de kennis om mijn 2 labrador pups op te leiden op een strenge maar zachtaardige manier.

Contacteer ons