Zoeken naar shih tzu pups

shih tzu pups
Shih Tzu Informatie over hondenrassen Hill's.'
Reken er maar niet op dat je Shih Tzu het huis zal bewaken; het is waarschijnlijker dat hij de inbreker enthousiast zal begroeten. De Shih Tzu komt oorspronkelijk uit Tibet, waarschijnlijk rond de 7e eeuw, en was daar mogelijk gewoon de kleinste Lhasa Apso.
Shi Tzu puppies: onze specialiteit Puppykennel Happy Doggy.
Bekijk onze Shih Tzu puppies. Geschiedenis van de Shi Tzu hond. De Shi Tzu honden zijn niet zomaar een hondenras, maar ze hebben een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk zijn deze honden afkomstig uit Tibet, waar ze in de 17de eeuw werden aanzien als heilige honden. Volgens de legende was de Shi Tzu het enige dier dat de Boeddha gezelschap hield op zijn tocht naar de verlichting. Later werden deze hondjes vooral door de chinezen gewaardeerd door geestelijken en de koninklijk familie voor hun heilige status. Deze honden werden dan later als cadeau gegeven door reizigers in Europa en kwamen zo in onze kontrijen terecht. Shi Tzu honden karakter. De Shi Tzus zijn in de eerste plaats zeer lieven hondjes die houden van voldoende actie. Het zijn dus niet zomaar de schoothondjes voor oudere dames, want ze houden van ravotten en spelen. Het zijn dus zeer optimistische dieren die het goed kunnen vinden met kinderen. Shi Tzu pups te koop.
Shih Tzu Club Zeg nooit HOND tegen een Shih Tzu.
Shih Tzu Club. Zeg nooit HOND tegen een Shih Tzu. Wil ik eigenlijk wel een shih-tzu beest in huis? Een aandachtspunt dat veel mensen vergeten, wie is op het idee gekomen van een hondje. Is iedereen in het gezin eens met de aanschaf van een pup want deze rakker gaat deel uitmaken van het gezin en dit voor tien tot vijftien jaar lang. Onthoud ook dat een puppy niet alleen een financiële investering, maar ook een emotionele investering is. Het hondje zal evenveel aandacht en liefde vragen zoals een kleine baby. Ook de dagelijkse verzorging mag niet vergeten worden, eten, drinken, regelmatig wassen, elke dag even borstellen, eventueel naar een trimsalon, en naar de dierenarts enz. Wat als de vakantie voor de deur staat, neem je hem mee op reis, of heb je iemand die dagelijks uw taak overneemt. Als je toch beslist hebt een shih-tzu puppy aan te schaffen, kijk dan of het ras wel degelijk in uw gezin past.
Shih Tzu puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Mensen die de Shih Tzu beter kennen, zien allerlei dieren in zijn gedrag weerspiegeld. Hij wordt niet voor niets leeuwhond genoemd, en hij gedraagt zich in die zin ook zo onafhankelijk als een kat. Voeding Shih Tzu.: Onze Shih Tzu pups krijgen s'morgens' en s'avonds' Denkadog Diner en s'middags' Eukanuba Lamb Rice.
Shih Tzu Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Onze uitzonderlijk mooie shih tzu dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze shih tzu pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke shih tzu pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
ShihTzu pups-Shih-Tzu pups te koop Shih tzu pups fokker Shih-tzu pups limburg.
De Shih tzu pups worden als volwassen shih tzu hondjes ongeveer 27 cm groot en wegen dan tussen de 5 à 7 kilo. Bekijk meer fotos van onze shih tzu pups hier. Bekijk onze video van de shih tzu pups te koop hier.
Shih Tzu fokkers Honden Page.
Wij hebben al shih tzu sinds 1998. Onze eerste shih tzu Gizmo is nog steeds aanwezig. Wij hebben in het totaal 4 shih tzu waarvan Sammy op het moment een mooi nestje heeft van 3 pups. De pups zijn met FCI stamboom.
WELCOME TO DEB SHIH TZU PUPPIES PARADISE Home.
We ask a lot of questions before we place one of our special Shih Tzu puppies. You are welcome to do the same. We'd' be happy to discuss our routine health care practices with you. So, look through our site, check out our adorable Shih Tzu puppies.then e-mail or contact us with any questions you may have and we'll' discuss pups!

Contacteer ons