Resultaten voor pups te koop belgie

pups te koop belgie
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Mocht U in de toekomst omwille van een grondige reden vb. echtscheiding/overlijden niet meer in staat zijn om voor uw hond te zorgen, bel mij en ik koop uw hond terug mits bepaalde voorwaarden ingevuld zijn. Ik wil ten alle tijden vermijden dat een White Angel op marktplaats of eender welke koopsite wordt aangeboden! Wat krijgt U nog mee bij het ophalen van uw pup?
De aanschaf Belgian Cane Corso Club.
Koop geen hond wanneer u er niet voor 100% achter staat. Kies met zorg de fokker van uw toekomstige pup. Een nest fokken is meer dan een reu en teef bij mekaar zetten en de daaruit voortkomende pups grootbrengen. Het vergt raskennis en een zorgvuldige selectie van ouderdieren om een zo gezond en rastypisch mogelijk nest te fokken.
Schipperke pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Italiaanse winhond pups te koop. Jack Russell Terrier pups te koop. Jack Russell Terrier Blauw pups te koop. Japan chin pups te koop pup kopen. Lhasa Apso pups te koop. Maltezer pups te koop pup kopen. Mopshond pups te koop.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
PUPS TE KOOP. Opvoeding LEES MEER. Gezondheid LEES MEER. Verzorging LEES MEER. Voeding LEES MEER. Andere tips LEES MEER. Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende, gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub.
Info Baby Dog.
KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Grote Prijzen Bekers BE. Info Baby Dog. Info Baby Dog. Nederlands Fran├žais English. Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ontvang onze nieuwsbrief Blijf op de hoogte.
Pups te koop Honden 2dehands.be.
mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy. mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy stappers hoeve super goede bloedlein nu PUPS te koop! deze super mooie pups mo. 28 december 2018 2348: Dessel. franse bulldog red fawn kleur zwart prachtig nestje pups.
Puppies / Chiots B.Br.C. C.B.Br.
De pups moeten gevaccineerd, ontwormd en gechipt zijn bij vertrek en een FCI-stamboom hebben. U kan geen pup kopen aan een mindere prijs omdat u geen papieren hoeft! GSM: 32 0476/35.33.64. Bericht aan de fokkers. De club zet zich in tegen broodfok, daarom hebben we aantal regels opgesteld om dit tegen te gaan en bonafide fokkers een duwtje in de rug te geven.
Huisdieren: Pups te koop, ga je best naar een fokker voor je uitverkoren ras of niet?
Als je pups te koop aanbiedt moet je tijd en aandacht besteden aan de pups en dat doet een plichtsbewuste fokker. Een fokker zal daarom nooit meer dan 3 hondenrassen kweken en ook een beperkt aantal pups te koop aanbieden.

Contacteer ons