Op zoek naar pups adopteren?

pups adopteren
Pets.be.
Eerste optie, adoptie! Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Honden Dierenwereldkruis.
Ras: CV BASSET Geslacht: TEEF Geboren: 01/10/2018 Maya is een pup van 5 maand jong, ze is afgestaan omdat ze te hevig was voor het kindje, en omdat ze beseffen dat ze niet de nodige tijd hebben voor met haar bezig te zijn.
Dierenasiel Ganzeweide Koksijde.
Wenst u een dier te adopteren dan krijgt u zeker de nodige toelichtingen maar de dierenverzorgers zullen ook niet nalaten u een aantal vragen te stellen. Zij willen er vooral op toezien dat na adoptie de poes of hond zeker goed terecht komt.
Blauwe Kruis Brugge Dierenopvangcentrum.
Gelieve zo veel mogelijk informatie te geven want bij onvoldoende gegevens is het moeilijk om het dier terug te bezorgen aan zijn baasje. Uw steun helpt ons de dagelijkse kosten van de opvang en verzorging van de aan ons toevertrouwde dieren te dragen.
Kies ik een pup of volwassen hond? Verhuisdieren.nl.
Labrador adopteren of herplaatsen. Shih tzu adopteren of herplaatsen. Kies ik een pup of volwassen hond? Ze zijn zo schattig, die kleine jonge hondjes! Om op te vreten! Maar het kost ook tijd en toewijding om de pups op te voeden tot stabiele volwassen honden.
Noodasiel Lommel.
Bij interesse voor een kennismaking of voor adoptie, bel naar 32 011 56 23 73 of spring even binnen tijdens de openingsuren! vermeld op de pagina contact. Ook kan u ons voor informatie steeds via mail bereiken op dit e-mailadres: noodasielhonden@gmail.com. U wilt graag een hond adopteren?
Woefkesranch, 100% Belgische pups te koop Woefkesranch.
Vanaf 7 weken mogen onze pups hun nestje verlaten en zijn ze voorzien met een Belgisch/Europees paspoort. Bij ons vindt u énkel Belgische pups., 99% is bij ons geboren, zo kunnen wij 100% achter de gezondheid van onze pups staan.
Adopteren buitenlandse hond Honden adoptie zwerfhonden buitenland Hond adopteren Hond Adoptie Nederland.
Pups: Tot en met 6 maanden. Kitten: Tot en met 6 maanden. Volwassen: Tot en met 7 jaar. Senioren: Vanaf 7 jaar. Wilt u meer weten over de rassen waaruit u kunt selecteren, kijkt u dan op onze pagina met de rasbeschrijvingen.

Contacteer ons