Meer resultaten voor labrador pups met stamboom

labrador pups met stamboom
Zilveren Labradors www.silver-charcoal-labrador.be.
Onze reuen: Elvis vom Silver Stern, Eike von Gold-Silber-Pfötchen, Silver Dream Kennel's' Herby, Silver Dream Kennel's' Sparrow, Silver Flakes X-Chunky Boy of Herby en Silver Flakes Touch of Frost Toy Boy. Officiëel erkende fokster met erkenningscertificaat. Wij fokken zilveren en charcoal labrador pups.
Upperclaws.
Met deze labradors werd deelgenomen aan veldwedstrijden, gejaagd en gefokt. De pups kregen de affix of" Upperclaws. De Upperclaws" labradors zijn succesvol in het jachtveld en presteren meer dan goed bij de jachthondenproeven en internationale veldwedstrijden. De labradors waarmee wij fokken voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen aangevuld met door ons belangrijk gevonden DNA-testen. De uitslagen van de DNA-testen gebruiken wij bij het selecteren van onze fokdieren. Dit met de intentie het oorspronkelijke ideaalbeeld van de FT-labrador vast te houden. Wij willen een bijdrage leveren aan het gezond-/ en werkwillig houden van de FT-populatie in Nederland.www.vhlgenetics.com/CombiBreed DNA-test. Wij fokken het slankere werktype dat opvalt door werklust, gehoorzaamheid en sociaal gedrag. De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. Ton was in ons land een van de eerste met een labrador uit deze FT-lijnen.
Nautical Joy Labrador Nautical Joy Labrador Home.
onze historie met de Labrador Retiever. Stamboom Creekwater Captain Corelli. Stamboom Creekwater Kisses of Fire. Nautical Joy Labrador Lewis Port. Nautical Joy Labrador Dockyard. Nestje pups 2016. pups Zora en Koen april 2018. Creekwater Kisses of Fire en Blacksugar Luis.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: WELKOM OP ONZE WEBSITE. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit. Lolita van t Maneschijnhof. Loeka of Hakinka's' Home. Mayla van t Maneschijnhof. Maybe van t Maneschijnhof. I SAVED HER OF WUNDERING HEIGHTS" MICAH." Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Voor je een pup koopt: Holterhook Labradors Retriever en Jachthondenhotel.
Misschien is de moeder dan al wel gestopt met zogen, pups hebben nog wel de warmte en de geborgenheid van het nest en de broertjes en zusjes heel hard nodig. Natuurlijk heeft de fokker van de rashond van Uw keuze U alle papieren laten zien. Bedenk dat een nest zonder stamboom uit een ouderpaar met stamboom vaak een nestje is met een" luchtje.
index.
Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging, de Fokkerskring en de Belgische Labrador Retriever Club. Dit houdt in dat de ouderdieren vrij zijn van HD, ED, oogziekten en erfelijke afwijkingen. De pups worden ontwormd, ingeënt en gechipt. Ze krijgen allemaal een stamboom met hun uniek stamboomnummer.
Een pup aanschaffen Labrador Kring Nederland.
Als u dit allemaal op een rij heeft, er goed over na hebt gedacht en u bent nog steeds van mening dat een labrador echt iets voor u is, dan is het tijd voor de volgende stappen.: Informeer als u op zoek gaat naar een labrador, en door de bomen het bos niet meer ziet met al dat aanbod op internet, eerst bij de Labrador Kring Nederland zij kunnen u alles vertellen over het wel en wee binnen het ras, en zij kunnen u ook de weg wijzen naar bonafide fokkers. Laat u niet meteen verleiden als u gaat kijken bij een nestje pups.vraag altijd naar gezondheidsuitslagen van de betreffende ouderdieren, als dat twijfelachtig of zelfs niet aanwezig islaat, de pups dan waar ze zijn, hoe verleidelijk het ook is! Bedenk dat alleen een stamboom weinig zegt, niet meer dan de namen van ouders en grootouders.
Stombaershoeve Welkom bij Stombaershoeve!
Zwarte Labrador pup. Blauw Grijze Jack Russel pups. Black Tan Jack Russel pups. Welkom bij Stombaershoeve! Op zoek naar een hondje, bij ons kan je altijd terecht! Zoek je een lieve en trouwe speelkameraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze honden worden met de grootste zorg omringd.

Contacteer ons