Zoeken naar labrador pups met stamboom

labrador pups met stamboom
Binoni.
Beschrijving van de site: binoni-labradors. Wie ben ik. Noa met pensioen. Nicky met pensioen. Pups Noa Bikkel 2013. Pups Noa Bikkel 2014. Pups Nicky Bikkel 2014. Gaus assistentie honden. Ik fok blonde en vanaf deze zomer 2018 ook zwarte labrador pups met stamboom.
Wie zijn wij?
Ons doel is om honden te fokken met een uitstekende gezondheid en een voortreffelijk karakter. Dit in een familiale sfeer: bij ons geen puppyfabriek! Zelf hebben we momenteel 7 labradors. Ons gezin houdt van het buitenleven en de jacht: Retrievers vinden het heerlijk om daarbij te helpen. Buiten het jachtseizoen nemen we daarom ook deel aan jachtwedstrijden.Mijn man Tim is boswachter bij de familie Emsens uit Lommel en ik ben de dochter van de vroegere boswachter van deze familie. Onze zoon Brent is helemaal weg van zijn labrador Floor en gaat elke jachtdag mee op pad.We vinden dat een hond goed moet opgevoed zijn.
Of Untitled Untitled Brownbank Document. Document. Cottage.
Mark Moorhem. Bunsbeekstraat 11. available now. Click the link above for more info. Top Quality Labradors since 1989. Wij spreken Nederlands. Wir sprechen auch Deutsch. We also speak English. Nous parlons aussi franais. HK 10210482. Ond. nr: BE0777 170 928. Webdesign Onderhoud: Dogsite.be.
Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in Belgiƫ.
Onze honden worden van bij de geboorte gesocialiseerd, met mensen, dieren en de omgeving. Wij streven naar vrolijke en dappere pups die moedig de wereld willen verkennen, onder begeleiding van hun baasje. Onze Labradors zijn gecontroleerd op erfelijke ziektes en aandoeningen. Wij volgen de fokrichtlijnen van de KKUSH en de BRC en zien er streng op toe dat de honden zowel fysiek als geestelijk gezond zijn: een Labrador Retriever moet een speelse, vrolijke, sportieve en enthousiaste hond zijn. De meeste baasjes willen een gezinshond, net zoals wij ooit begonnen zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een pupje heeft dat past bij uw familiale situatie: net zoals een pup is geen enkele familie helemaal hetzelfde. Neem contact op met Rita en Etienne! Vragen of opmerkingen? Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. Puppies spelen graag. Het liefst lopen ze achter je aan om dan in je schoenen of broekspijpen te happen.
Upperclaws.
Met deze labradors werd deelgenomen aan veldwedstrijden, gejaagd en gefokt. De pups kregen de affix of" Upperclaws. De Upperclaws" labradors zijn succesvol in het jachtveld en presteren meer dan goed bij de jachthondenproeven en internationale veldwedstrijden. De labradors waarmee wij fokken voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen aangevuld met door ons belangrijk gevonden DNA-testen. De uitslagen van de DNA-testen gebruiken wij bij het selecteren van onze fokdieren. Dit met de intentie het oorspronkelijke ideaalbeeld van de FT-labrador vast te houden. Wij willen een bijdrage leveren aan het gezond-/ en werkwillig houden van de FT-populatie in Nederland.www.vhlgenetics.com/CombiBreed DNA-test. Wij fokken het slankere werktype dat opvalt door werklust, gehoorzaamheid en sociaal gedrag. De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. Ton was in ons land een van de eerste met een labrador uit deze FT-lijnen.
Nautical Joy Labrador Nautical Joy Labrador Home.
onze historie met de Labrador Retiever. Stamboom Creekwater Captain Corelli. Stamboom Creekwater Kisses of Fire. Nautical Joy Labrador Lewis Port. Nautical Joy Labrador Dockyard. Nestje pups 2016. pups Zora en Koen april 2018. Creekwater Kisses of Fire en Blacksugar Luis.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: Karakter, Schoonheid en Werk. WELKOM OP ONZE WEBSITE. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Zilveren labrador pups An Wesenbeek hondentraining.
Je krijgt dan wel dragers die, mits gekruist met een andere zilverdrager of een volledig zilveren labrador, weer wel zilveren pups kunnen voortbrengen. Tegenwoordig bestaan er gentesten waarbij je kan laten testen welke rassen er in een hond zitten. Heel wat fokkers van zilveren labradors kunnen een gentest voorleggen waaruit blijkt dat de ouderdieren al generaties lang zuivere labradors zijn. Doordat ze vanuit een smalle basis zijn ontstaan en er vaak te weinig met zilverdragers wordt gefokt, kunnen er ziekten voorkomen. Koop daarom nooit een zilveren labrador zonder stamboom waarvan de ouders niet zijn goedgekeurd!

Contacteer ons