Zoeken naar argentijnse dog pups te koop

argentijnse dog pups te koop
hezehofkennel.be.
dieren Dogo Argentino pups met stamboom Zoekertjes.net.
Op de foto de puppy mama p. 750, 28-08-2011 Laakdal. dogo argentino puppies met stamboom. Argentijnse dog pups te koop, geboren 12.04.2011 van papa kampion! Beide ouders displazia vrij. Pups zijn klaar de nest te verlaten, 2 teefjes, 2 reutjes.
Argentijnse Dog Dogo Argentino Honden rassen Honden.
Antonio Nores Martinez begon in 1928 met het opstellen van een eerste rasstandaard. De Argentijnse dog of Dogo Argentino is de nationale hond van Argentiniƫ. Hij ontstond pas in de jaren 20 en zijn schepper was Dr Antonio N. Hij wilde een krachtige en moedige jachthond scheppen, die bovendien een goede waak en familie hond was. De eisen die aan de hond werden gesteld waren hoog want het beoogde wild bestond uit wilde zwijnen, poemas en jaguars. Met de od Fighting Dog of Cordoba uit Spanje als uitgangspunt werd daarna de gevlekte Duitse Dog ingekruist, evenals de Mastin De Los Pirineos, de Bordeaux Dog, de Boxer, de Bull Terrier, de Pointer en de Ierse Wolfshond.Het heeft lang geduurd om het ras te consolideren, maar in 1960 werd het uiteindelijk door de FCI erkend.
Argentijnse Dog Pups Honden Page.
getest op AD/ ED / DNA / BEAR en MAG TEST Ze groeien op in huiselijke sfeer met kinderen. Pups zijn ontwormd, ingeent, chip, Dna, Stamboom en europeese paspoort met gezondheid verklaring De pups kunnen bezichtigd worden vanaf 30 november bel even voor een afspraak. Bekijk de puppy advertentie van Bartelen. Ben je op zoek naar een Hondenras? Bezoekers van de Argentijnse Dog puppy pagina bekeken ook deze rassen. American Staffordshire Terrier. Staffordshire Bull Terrier. Meer weten over de Argentijnse Dog? Heb je nog vragen over puppy's' van de Argentijnse Dog? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Argentijnse Dog? Kijk dan bij de Argentijnse Dog rasbeschrijving. Ben je zelf een Argentijnse Dog Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe. Heb je een nestje Argentijnse Dog puppy's?' Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. gratis puppy vermelding. mijn puppy advertenties. hondenforum puppy sectie. gratis fokker advertentie. Gratis advertentie toevoegen. Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden. Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.
Puppyplaats.nl Puppies te koop. Kruising: Cane Corso x Dogo Argentino pups.
Te koop aangeboden.: Kruising Cane corso Argentijnse dog. Beschikbaar reuen en 3 teefjes. De pups zijn ingeent, gechipt, ontwormt en zijn in het bezit van een europees paspoort. Pups groeien in huiselijke sfeer op. Zijn gewend aan kinderen, andere honden en diverse leef geluiden.
duitse herder mechelse herders pups afgerichte duitse herder te koop.
een pitbull dogo canario amirican stafford amerikaanse buldog dobbermann Bordeauxdog Argentijnse Dog Alano Espanol. boxer Dogo Argentino Fila Brasileiro Grote Zwitserse Sennenhond Broholmer oosterijkse pincer teckel duitse herder oud duitse herder mechelse herder bouvier bueceron. Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl. Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg. Sluisstraat 1 9170 Sint-Gillis-Waas. Duitse Herders uit werklijnen. Hondenfokker Meer info. Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust. Hondenfokker Meer info. duitse herder pups met stamboom te koop.
Argentijnse Dog prijs. Kenmerken, geschiedenis van de Dogo Argentino.
De prijzen zijn van 1000 3000 afhankelijk van stamboom, bloedlijnen en fokker, etc. Waar zijn Argentijnse dog pups te koop? We willen hieronder graag een aantal betrouwbare websites benoemen waar je een Dog pup kan vinden.: Del Grande Casador Branco Dogo Argentino Kennel.
dogo argentino argentijnse dog pup Honden.
dogo argentino argentijnse dog pup. Plaats gratis advertentie. Meer Grote honden. sint bernard vaatje Onze online webwinkel op kleinschalig niveau is open met binnenkort nog meer produkten.Sint bernard vaatje, tonnetje in 2 modellen, eventueel met halsband te bestellen.Vele hondenslabbers met elastische band sluiting. Eventueel met opdruk van de naam van. Prachtige Grote Papa's' jongen is gereserveerd ik heb 8 prachtige puppy's' van de grote duivel, er zijn 5 zwarte teven 2 harlekijn teven en 1 harlekijnse jongen, mama is een harlekijn die een mooie natuur heeft die hier te ontmoeten is en een papa is een prachtige grote zwart. Uitlaatservices en Oppas Bent u op zoek naar een hondenuitlaatservice, dagopvang of huisdier oppas in uw regio? Kijk op onze website. Kunt u geen service vinden voor uw regio, neem dan contact met ons op. Pyreneese berghonden pups wij hebben enkele pups beschikbaar als huis en show honden.ze zijn geboren op 7-5-2014 beide ouders zijn erg sociaal, hd, ed, ocd vrij en patella vrij.Komen uit o.a uit franse en italiaanse lijnen.nestje voldoet aan de regels van de verening, wij zijn li.

Contacteer ons