Op zoek naar zwarte labrador pups?

zwarte labrador pups
Labrador Retriever Informatie over hondenrassen Hill's.'
Zoals de naam al doet vermoeden retrieving betekent apporteren, zijn Labrador Retrievers gefokt voor en geselecteerd op hun uitstekende apporteervermogen, met name uit het water. Ze hebben samengewerkt met eendenjagers onder allerlei weersomstandigheden. Hun intelligentie en verlangen om samen te werken met de mens, heeft geleid tot vele andere taken en heeft bijgedragen aan hun huidige status van populair huisdier. Labradors excelleren vandaag de dag als hulp en geleidehond, gezinshond, speurhond voor leger, douane en brandweer, reddingshond en als jacht en competitiehond. De goede aard van het ras heeft ervoor gezorgd dat het met stip op één staat in Amerika, een positie die het graag wil behouden. Ondanks hun faam als huisdier voor binnen, voelen ze zich buitenshuis nog beter thuis. Het moet niet vergeten worden dat Labradors diep van binnen waterapporteurs zijn. Van jongs af aan tonen pups een sterk verlangen om dingen rond te slepen en voelen ze zich sterk aangetrokken tot het water, al is het maar een modderpoeltje!
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Labrador Pups Gratis Donkiz Verkoop.
Gerelateerde zoekopdrachten: kruising labrador pups kruising labrador. Zwarte labrador pups, super sociale pups. Momenteel hebben we mooie zwarte labrador pups beschikbaar reutjes en teefjes bij vertrek zijn de pups gechipt en in bezit van een belgisch europees. 07-08-2014 2dehands.be opslaan.
Zwarte Labrador pups A vendre à Halen 2ememain.be.
Annuler la recherche détaillée Annonces similaires. L'annonce' intitulée Zwarte Labrador pups a malheureusement été supprimée. Wij hebben een nestje zwarte labradorpups die het nestje mogen verlaten. De hondjes zijn raszuiver en volledig in orde: ontw, gevacc, gec hipt en in bezit van europees paspoort.
Bekijk de nestjes van betrouwbare hondenfokkers.
Segugio Italiano a pelo raso. Ierse Setter Rood. Ierse Setter Rood en Wit. Engelse Springer Spaniel. Staffordshire Bull Terrier. Engelse Toy Terrier. Australian Silky terrier. Irish Glen of Imaal Terrier. Irish Soft Coated Wheaten Terrier. Kerry Blue Terrier. Zwarte Russische Terriër.
Zwarte labrador Honden 2dehands.be.
Chocobruine Labrador pups ouders aanwezig. Nestje zeer mooie, sociale en speelse Chocobruine Labrador pups. Beide ouders zijn aanwezig en ook te bezichtigen. Er zijn enkel nog reutjes b. gisteren 1459: Hoogstraten Minderhout. Zwarte Labrador pups vader met stamboom, ouders aanwezig.
Adopteer.be.
Staffordshire Bull Terriër. Welsh Springer Spaniël. West Highland White Terriër Westie. Zwarte Russische Terriër. Geslacht Maakt niet uit. Gecastreerd/Gesteriliseerd Maakt niet uit. Leeftijd Maakt niet uit. Formaat Maakt niet uit. Kan bij honden? Maakt niet uit Ja. Kan bij katten?
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.

Contacteer ons