Meer resultaten voor labrador pups met stamboom te koop

labrador pups met stamboom te koop
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Te koop bij kennel DE" HURKSE HOEVE" Zwarte en blonde labradorpups ingeënt, ontwormd, gechipt en met gezondheidsgarantie en dierenpaspoort. Authentieke Gele Labrador Pups met Stamboom en NLV-Keurmerk. Bezoek ook onze website www.familiekennel.nl voor meer informatie, veel meer foto's' en zelfs een recente VIDEO van onze Kroost. Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal staan. Ons nestje is gefokt volgens de gezondhei. Bezoek ook onze website www.familiekennel.nl voor meer informatie, veel meer foto's' en zelfs e. Bezoek ook onze website www.familiekennel.nl voor meer informatie, veel meer foto's' en zelfs een recente VIDEO van onze Kroost. Labrador x Nova scotia duck tolling retriever. Er zijn Prachtige Labrador x Toller pups geboren Kleur: koper/bruin met een beetje wit Reutjes en Teefjes Geboren 17-10-2019 Onze pups zijn voordat ze naar hun nieuwe baasje gaan geënt ontwormd gechipt en gezond verklaard door een erkend dierenarts. Er zijn Prachtige Labrador x Toller pups geboren Kleur: koper/bruin met een beetje wit Reu. Er zijn Prachtige Labrador x Toller pups geboren Kleur: koper/bruin met een beetje wit Reutjes en Teefjes Geboren 17-10-2019 Onze pups zijn voorda. Bruine labrador pups met STAMBOOM Lid Rasver.
Nieuws Belgische Labrador Retriever fokker: Labradors Yochiver.
Voorkomen is altijd beter, maar hopelijk kan iedereen die wel eens een kleine knabbel van een pup heeft ervaren met deze tips aan de slag om dit op een rustige en aangename manier af te leren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@yochiver.be. 1 2 3. Tips over en voor je pup. U denkt eraan een labradorpupje in huis te halen? Labrador puppies: hoe maak je best een foto? Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. Goede, gezonde voeding voor mijn Labradors. Een update van het pupfront. Chocolade en je labrador. Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. De pupjes kwamen nog eens op bezoek. Foto en Video Pups.
Stombaershoeve Welkom bij Stombaershoeve!
Zwarte Labrador pups. Border Collie pups. Blauwe Jack Russel pups. Chocolade Labrador pups. Zilvergrijze labrador pup. Tricolor Jack Russel pups. Duitse Herder pup. Zilvere Labrador pups. Welkom bij Stombaershoeve! Op zoek naar een hondje, bij ons kan je altijd terecht! Zoek je een lieve en trouwe speelkameraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze honden worden met de grootste zorg omringd.
Labrador Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Labrador. Een Labrador past perfect bij een gezin. Dit ras is jeugdig, aardig, intelligent en sociaal. Ze houden van wandelen en vinden apporteren leuk. Labradors puppies leren snel en zullen nooit vergeten. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als blindengeleidehond. Een Labrador wordt gemiddeld 56 cm hoog en weegt gemiddeld 35 kilo. Ze hebben een ronde kop en vriendelijke ogen. De vacht is kort en dik. Wekelijks borstelen is voldoende. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blond, roomwit, blond, vossenrood en chocolade bruin. Beschikbare Labrador puppies. Regelmatig hebben we nieuwe labrador nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81. West Highland White Terrier. Australische Cattle Dog. Cavalier king Charles Spaniël. Engelse Cocker Spaniël.
Labradors Van t Greeshof.
Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis. Veel plezier met rondkijken!
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
De ouders zijn getest op alle gezondheid zoals beide Labrador verenigingen eisen. Labrador teefje gezocht. geplaatst op 18 oktober 2019. Op 3 oktober hebben wij geheel onverwacht onze lieve labrador van 7 jaar in moeten laten slapen. Wij missen de warmte, liefde, onbenulligheid en dagelijkse wandelingen enorm! Wij zijn een gezin met 3 kinderen 15, 13 en 9 jaar. Wij hebben hiervoor ook een labrador gehad. Beide labs zijn ook herplaatsers geweest. Ondertussen dus welbekend met dit geweldig lieve ras. Mooie bruine pups met stamboom. geplaatst op 17 oktober 2019. Er is bij ons op 1 oktober een nestje bruine Labrador pups geboren. De moeder Minke v.d. Dodden is heel lief en rustig, er zit totaal geen kwaad in en is een echte knuffel beer. De vader Magic Mera Vallis is een lieve rustige reu en net als de moeder een lieve goedzak. Er zijn nog een viertal reutjes beschikbaar. geplaatst op 4 oktober 2019. Op 15 augustus zijn de bruine pups geboren van Coco Loulou v.t Elizabeths-Hofke en Heartbreaker of Bohemia Bras. Wij zijn op zoek naar baasjes die weloverwogen en met 100% inzet besluiten tot de aanschaf van een bruine labradorpup. Gele en zwarte pups op komst.
Labradoodle Labradoodles Du Jarcasile.
DuJarcasîle bestaat al sinds 1985, de Heer Marc Stas zet zich al meer dan 28 jaar in voor de verbetering van het ras in België en toont u met trots zijn zelfgefokte puppies. Vakmanschap en kennis. Wij geven al onze honden de beste zorgen en geven hen de gezondste voeding mogelijk. Dagelijks krijgen onze Labradoodles veel beweging en vermaak op onze groene grasvelden. Opvolging en stamboom.
De KMSH.
KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Info Baby Dog. Sinds haar oprichting in 1882, streeft de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus vzw één hoofddoel na: het in stand houden en het verbeteren van de hondenrassen in België. Als enige Belgische instelling die erkend wordt door de FCI Fédération Cynologique Internationale, is de K.M.S.H. altijd bezig met het verbeteren van het honden fokken in België, met het welzijn van de hond als bestaansreden. Activiteiten van de KMSH. Zij is de houder van het Sint-Hubertus stamboek. Dit stamboek registreert alle zuivere rashonden die in de loop van het jaar geboren zijn en waarvoor de K.M.S.H. een stamboom afgeleverd heeft.

Contacteer ons