Op zoek naar labrador pups met stamboom te koop?

labrador pups met stamboom te koop
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Wij zoeken een labrador puppie Een zwarte of een bruine. 14 april 2020. 14 april 2020. Gezocht: Labrador of Golden Retriever Pup. Hoi, Wij zijn op zoek naar een Labrador of Golden Retriever pup! Liefst raszuiver, maar dit is geen harde eis meer een wens. Hondje komt in een gezin met vader, moeder en 3 kinderen. Ruimte genoeg om het huis. Heb jij een nestje of komt er snel een n. Hoi, Wij zijn op zoek naar een Labrador of Golden Retriever pup! Liefst raszuiver, maar di. Hoi, Wij zijn op zoek naar een Labrador of Golden Retriever pup! Liefst raszuiver, maar dit is geen harde eis meer een wens. Hondje komt in een g. 13 april 2020. 13 april 2020. Bruine Labrador pups verwacht 30-03-2020. Update: 26-04-2020 Alle pups krijgen een nieuw baasje! Ze hebben allemaal natuurlijk de mogelijkheid om er nog vanaf te zien, maar daar gaan wij eigenlijk niet vanuit.
Nieuws Belgische Labrador Retriever fokker: Labradors Yochiver.
Voorkomen is altijd beter, maar hopelijk kan iedereen die wel eens een kleine knabbel van een pup heeft ervaren met deze tips aan de slag om dit op een rustige en aangename manier af te leren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@yochiver.be. 1 2 3. Tips over en voor je pup. U denkt eraan een labradorpupje in huis te halen? Labrador puppies: hoe maak je best een foto? Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. Goede, gezonde voeding voor mijn Labradors. Een update van het pupfront. Chocolade en je labrador. Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. De pupjes kwamen nog eens op bezoek. Foto en Video Pups.
Stombaershoeve Welkom bij Stombaershoeve!
Zwarte Labrador pups. Border Collie pups. Blauwe Jack Russel pups. Chocolade Labrador pups. Zilvergrijze labrador pup. Tricolor Jack Russel pups. Duitse Herder pup. Zilvere Labrador pups. Welkom bij Stombaershoeve! Op zoek naar een hondje, bij ons kan je altijd terecht! Zoek je een lieve en trouwe speelkameraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze honden worden met de grootste zorg omringd.
Labrador Hoeve Hoogland.
Ze hebben een ronde kop en vriendelijke ogen. De vacht is kort en dik. Wekelijks borstelen is voldoende. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blond, roomwit, blond, vossenrood en chocolade bruin. Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be. Regelmatig hebben we nieuwe labrador nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81. West Highland White Terrier. Australische Cattle Dog. Cavalier king Charles Spaniël. Engelse Cocker Spaniël. Amerikaanse staffordshire terrier.
Labradors Van t Greeshof.
Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis. Veel plezier met rondkijken!
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
geplaatst op 8 april 2020. Wij zijn op zoek naar een blonde labradorpup met stamboom en achtergrond. Gezocht: Labrador pup. geplaatst op 7 april 2020. Wij Kelly en Bart zijn een jong stel woonachtig in klein dorpje in de provincie Gelderland. Wij zijn op zoek naar labrador pup, bij voorkeur een teefje in de kleur bruin of blond, die half augustus zal mogen uit vliegen, dit wegens dat wij beiden dan vakantie hebben en hierbij alle tijd hebben om de pup te laten wennen aan de nieuwe situatie en een vertrouwensband op te bouwen. Gez: pup choco teefje september.
Labradoodle Labradoodles Du Jarcasile.
DuJarcasîle bestaat al sinds 1985, de Heer Marc Stas zet zich al meer dan 28 jaar in voor de verbetering van het ras in België en toont u met trots zijn zelfgefokte puppies. Vakmanschap en kennis. Wij geven al onze honden de beste zorgen en geven hen de gezondste voeding mogelijk. Dagelijks krijgen onze Labradoodles veel beweging en vermaak op onze groene grasvelden. Opvolging en stamboom.
De KMSH.
KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Info Baby Dog. Sinds haar oprichting in 1882, streeft de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus vzw één hoofddoel na: het in stand houden en het verbeteren van de hondenrassen in België. Als enige Belgische instelling die erkend wordt door de FCI Fédération Cynologique Internationale, is de K.M.S.H. altijd bezig met het verbeteren van het honden fokken in België, met het welzijn van de hond als bestaansreden. Activiteiten van de KMSH. Zij is de houder van het Sint-Hubertus stamboek. Dit stamboek registreert alle zuivere rashonden die in de loop van het jaar geboren zijn en waarvoor de K.M.S.H. een stamboom afgeleverd heeft.

Contacteer ons