Resultaten voor havanezer pups

havanezer pups
Havanese Dog Breed Information.
AKC Marketplace is the only site to exclusively list 100% AKC puppies from AKC-Registered litters and the breeders who have cared for and raised these puppies are required to follow rules and regulations established by the AKC. Find Havanese Puppies.
Puppies Havanezer pup pups puppy puppy's' nest.
Havanezer nestje 3. Havanezer nestje 4. Havanezer nestje 5. Contacteer ons gerust voor meer info over geplande Havanezer nestjes op: felicianimali@hotmail.com. Info over de puppy's' door ons grootgebracht. De pups worden grootgebracht in huiselijke kring en ook goed gesocialiseerd met andere huisdieren en kinderen.
Prachtige Havanezer Puppies Honden.
Pups worden opgevoed in een levendig huis, houden gebruik van alle geluiden en gebruiken voor kinderen. Ze zullen kc geregistreerd zijn hebb. Kampioenschap Lineage Havanezer Puppies We zijn op zoek naar een liefdevol huis voor deze prachtige jongens en meisjes We hebben ze al genoemd, ze zijn een uitzonderlijk voorbeeld van dit ras, ze zijn zachtaardig en liefdevol.
Hartelijk welkom Cinaquinca.
Op 25 januari 2018 zijn er zes pups van. Sjors Maggie Mae geboren! Sjors Maggie Mae. dogshow 04 februari 2018. Romy, 1 U, Res CAC / CACIB. Ze heeft het weer goed gedaan! dog kerst' show 17 december 2017. Romy, 1 U, Res CAC / Res CACIB. dogshow 5 november 2017. Romy, 1 U, CACIB. Clubmatch Havanezer Club Nederland 15 oktober 2017.
Zindelijkheidstraining pup.
Opmerking: Sommige fokkers of winkels maken het de nieuwe eigenaar extra moeilijk door de pups op een veel te kleine ruimte te houden en zelden of nooit vrij te laten rondlopen. Zo kunnen deze pups hun ontlasting niet op een afgelegen plek doen en worden het nestbevuilers.
Homepage La Cuba Cao.
Welkom op de site van La Cuba Cao. Wij bezitten de Havanezer sinds 1991 en sinds 1993 mogen wij ons fokker noemen van dit prachtige ras. Tevens zijn wij lid van de Havanezerclub, de HCN, en wij mogen ons via deze vereniging ook clubfokker noemen. De voordelen van een erkend lid van de HCN is dat wij het HCN certificaat mee mogen geven aan onze pups zodra zij naar hun nieuwe huisje mogen.
Home.
Je kan hier online inschrijven, of het inschrijfformulier downloaden, afprinten, invullen en verzenden naar het secretariaat. De BELGISCHE BICHON CLUB, erkend door de KKUSH onder het nr 612, behartigt in ons land al sinds 1967 de belangen van de Maltezer, de Bolognezer, de Havanezer, het Leeuwhondje en de Bichon Frisé.
Bekijk de nestjes van betrouwbare hondenfokkers.
Wanneer je een dier aankoopt of adopteert, ben jij als eigenaar ten volle verantwoordelijk voor jouw dier. Een dier achterlaten is een strafbaar feit en kan strafrechtelijk vervolgd worden. Tipaw is opgenomen in de lijst van gespecialiseerde media van de dienst Dierenwelzijn.

Contacteer ons