Resultaten voor chihuahua pups te koop particulier

chihuahua pups te koop particulier
Weetjes Honden.
informeer u goed! Puppy's' zijn altijd schattig: of het nu gaat om een Chihuahua, een Engelse Bulldog of een Ierse wolfshond, in het begin zijn ze allemaal klein en dus per definitie ook schattig en lief. Bedenk echter op voorhand dat kleine hondjes groot kunnen worden. Stel uzelf de vraag welk type hond het beste bij u, uw gezin en uw leefomgeving past. Wilt u een actieve hond of eerder een rustig type? Woont u op een appartement of in een huis met tuin? Heeft u kleine kinderen? Heeft u vaak de mogelijkheid om de hond uit te laten of heeft u het juist erg druk? Al deze en nog een heleboel andere factoren spelen een belangrijke rol bij de keuze van een puppy. Denk hierover goed na VOOR u naar een nestje gaat kijken, want eens die kleine snoetjes u aankijken, is het erg moeilijk om nee te zeggen. Eens de keuze gemaakt is, begint de zoektocht naar een nestje. Vandaag de dag zijn er tal van media beschikbaar: dierenmagazines met adressen van fokkers per ras, websites van kwekers, dierenwinkels en dierenasielen, maar ook sites waarop particulieren de pups van een toevallig nestje te koop kunnen aanbieden.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Kom meer te weten over Kennel PupsZo. Al onze pups worden verkocht met garantie aan de geldende wetgeving zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van april 2007 betreffende de verkoop van dieren. Lees meer over de garantie. Blaakt uw puppy na aankoop niet van gezondheid?
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad. Wilt u meer informatie over fokkers of pups? Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Drenthe.
Honden fokkerijen handelaars Antwerpen goudengids.be.
Honden Fokkerijen handelaars. DNA geteste pups. 6 Van Hulle Dirk. Jozef Simonslaan 16, 2520 Oelegem Ranst. Honden Fokkerijen handelaars. Van den Nestlaan 199, 2520 Broechem Ranst. Honden Fokkerijen handelaars. Van Asschestraat 29, 2547 Lint. Honden Fokkerijen handelaars. 9 HOLSTERS IVO.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Chihuahua dwerg pincher pup. Te koop 3 chihuahua/dwerg pinchers pups teefjes mama is kruising chihuahua/dwerg pinch. Particulier Meerdere dieren Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 400, Roermond LIM, NL. Zwitserse Witte Herder pups. Zwitserse witte herder pups van vivid daydream af en toe.
amaaiamaai.be.
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
We zullen hem gaan missen! Chihuahua training en socialisatie in grote stad. Pups Muffin Maple Leaf. Pups van Muffin Maple Leaf, met een leeftijd van bijna 9 weken, krijgen hun eerste training in de grote stad Nijmegen. Mensen en kinderen mogen de pups aanraken.
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren.

Contacteer ons