Op zoek naar chihuahua pups te koop particulier?

chihuahua pups te koop particulier
Honden Zoekertje.com.
Zeer lieve chihuahua pups particulier te koop nog 2 reu'tjes' mogen het nest verlaten zijn 8 weken oud Zijn gechiptinge. kapellen, Antwerpen BE. Zeer klein mini chihuahua reutje raszuiver. Zeer kleine chihuahua pups gewicht tussen 500 600 gram, appelhoofd, korte neusjes ze zijn 100 % gezond enting gehad.
Weetjes Honden.
informeer u goed! Puppy's' zijn altijd schattig: of het nu gaat om een Chihuahua, een Engelse Bulldog of een Ierse wolfshond, in het begin zijn ze allemaal klein en dus per definitie ook schattig en lief. Bedenk echter op voorhand dat kleine hondjes groot kunnen worden. Stel uzelf de vraag welk type hond het beste bij u, uw gezin en uw leefomgeving past. Wilt u een actieve hond of eerder een rustig type? Woont u op een appartement of in een huis met tuin? Heeft u kleine kinderen? Heeft u vaak de mogelijkheid om de hond uit te laten of heeft u het juist erg druk? Al deze en nog een heleboel andere factoren spelen een belangrijke rol bij de keuze van een puppy. Denk hierover goed na VOOR u naar een nestje gaat kijken, want eens die kleine snoetjes u aankijken, is het erg moeilijk om nee te zeggen. Eens de keuze gemaakt is, begint de zoektocht naar een nestje. Vandaag de dag zijn er tal van media beschikbaar: dierenmagazines met adressen van fokkers per ras, websites van kwekers, dierenwinkels en dierenasielen, maar ook sites waarop particulieren de pups van een toevallig nestje te koop kunnen aanbieden.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Kom meer te weten over Kennel PupsZo. Al onze pups worden verkocht met garantie aan de geldende wetgeving zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van april 2007 betreffende de verkoop van dieren. Lees meer over de garantie. Blaakt uw puppy na aankoop niet van gezondheid?
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad. Wilt u meer informatie over fokkers of pups? Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken.
Honden fokkerijen handelaars Antwerpen goudengids.be.
Honden Fokkerijen handelaars. DNA geteste pups. 6 Van Hulle Dirk. Jozef Simonslaan 16, 2520 Oelegem Ranst. Honden Fokkerijen handelaars. Van den Nestlaan 199, 2520 Broechem Ranst. Honden Fokkerijen handelaars. Van Asschestraat 29, 2547 Lint. Honden Fokkerijen handelaars. 9 HOLSTERS IVO.
Chihuahua Ranch Hondenkennel in Nieuwkapelle.
Op deze site kun je terecht voor alle nieuws over onze kennel, onze pups en bijhorende accessoires. Iedereen is van harte welkom bij ons na een telefoontje. De chikes leven bij ons in de huiskamer en we staan jullie graag bij met de keuze van je lieveling. Alvast veel leesplezier op onze site., wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Pupjes Lou-lou en Paco 5 weken oud. Pupje van Sisley en Kenzo 10 weken oud. We verwachten pupjes van Sisley en Kenzo op het eind van november 2018. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lostraat 30 8600 Nieuwkapelle. T 32 494 45 08 92. Chihuahua Ranch HK nr 10304350 Powered by LMD Cooked spiced by Tasty Creations.
dap dierenarts kleine huisdieren gratis huisdieren aangeboden.
Berichten: 9 Lid geworden op: 10 feb 2012 1631: Oplichting met gratis pup. Ongelezen bericht door Basenji 10 feb 2012 1656: Op hondenmarktplaats worden gratis ras pups aangeboden. Honden in Nederland/Belgiƫ Animal in need. Het liefst staat die die mand in een huis waar een ander stabiel hondenmaatje woont, waar niet al teveel drukte is, geen kleine kinderen wonen en waar geduld, liefde en sportiviteit is, want ze is een jonge hond en heeft veel energie. Gameboy Advance Winkel. Het is veilig om te kopen bij ons.
Tweedehands chihuahua Zoekertjes.net.
Al onze pups zijn/hebben: gesocialiseerd ontwormd 2x gevaccineerd elektronische chip europees paspoort schriftelijke. Chihuahua pupjes bij particulier. ons clio is bevallen van 5prachtige pups het zijn 3 teefjes en 2 reutjes hebben een mooi appelhoofdje en korte neus. de mama weegt 1.7 kg en de papa 1.9 kg de pups worden grootgebracht in de living. chihuahua pup gezocht. hallo, ik ben al meer dan een jaar op zoek naar een chihuahua pupje dan niet zoveel kost van gratis tot 150, mag zonder stamboom zijn als het maar een chike is. Mini chihuahua pups. Wij hebben chihuahua pupjes te koop.

Contacteer ons