Resultaten voor asiel pups

asiel pups
Dierenbescherming Mechelen.
32 15 20 52 87. We werken alleen op afspraak. Lees hier hoe je een afspraak maakt. Volg ons op Facebook. vrijdag van 13 tot 17 uur en woensdag ook van 10 tot 12 uur Zaterdag van 9 tot 12 uur.
Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Katten Hier vindt u een overzicht van de katten die u kunt vinden in ons asiel.
Maltezer Honden 2dehands.be.
We hebben schattige puppies besckikbaar. Geboren in onze Ranch Belgische pups PRIJS: vanaf 650 Klik d. 3 februari 2019 2025: Putte. mooie en lieve Maltezer pups in huiskring opgevoed. mooie en lieve Maltezer pups in huiskring opgevoed de pups zijn ontwormd, gevaccineerd en gechipt 09/3676533en 0475/399026.

Zij ijvert voor het welzijn van dieren en de bescherming van de natuur, en ook voor het voorlichten van het publiek over deze beide aspecten. Wat doet Het BLAUWE KRUIS van Belgiƫ in de praktijk? Zij vangt in haar asielen dieren op in nood.
NOODASIEL LOMMEL.
Contractdierenarts Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Een contractdierenarts is een erkende dierenarts die met de beheerder van een pension, asiel, kwekerij of handelszaak een contract heeft afgesloten met welgedefinieerde taken. Regelmatige controle van het welzijn, de gezondheidstoestand, de verzorging en de huisvesting van de dieren. Opmaken van een bezoekrapport met de bevindingen. Melden van vastgestelde niet-conformiteiten aan de dienst Dierenwelzijn bv. wanneer de inrichting de contractdierenarts niet vraagt voor de controlebezoeken, wanneer de aanbevelingen niet worden opgevolgd, wanneer ernstige problemen worden vastgesteld. Bij inrichtingen met honden en katten: identificatie, registratie en vaccinatie. Kweker-handelaars moeten aangekochte pups eerst minstens 5 dagen in quarantaine plaatsen.
Home Dierenasiel Gent dierenopvang dierenbescherming. KMG Gent vzw.
dankbare dieren doordat wij hen nog beter kunnen opvangen en verzorgen. naambekendheid: in onze brochure, op onze facebookpagina en op onze wall of fame in het nieuwe asiel vermelden we uitdrukkelijk je naam en/of logo met vermelding van het geschonken artikel.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Dieren in het asiel. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen.

Contacteer ons